Gå till huvudinnehållet

Vägbeskrivningar till Tuhosaaret i Kuusankoskimed Buss?

Vägbeskrivning till Tuhosaaret Kuusankoski med kollektivtrafik

Följande transitlinjer har rutter som passerar nära Tuhosaaret

 • Buss Buss: Buss - 1A, Buss - 2, Buss - K6

Hur kommer du till Tuhosaaret med Buss?

Klicka på rutan Buss för att se stegvisa riktningar med kartor, ankomsttid för linjer och uppdaterade tidsplaner

Frågor & Svar

 • Är det möjligt att ta sig till Tuhosaaret i Kuusankoski med kollektivtrafik trots restriktionerna på grund av Covid-19?

  Det finns restriktioner för kollektivtrafiken i Kuusankoski på grund av Covid-19. Detta kan påverka tidtabeller och linjer som du använder för att ta dig till Tuhosaaret i Kuusankoski.

  Fler detaljer
 • Vilka Buss linjer slutar nära Tuhosaaret?

  Dessa Buss linjer stannar nära Tuhosaaret: Buss - 1A, Buss - 2, Buss - K6.

  Fler detaljer
Världens mest populära app för att ta sig runt i Kouvola.
Alla lokala transportalternativ i en app
Get it on Google Play Download on the App Store

Kollektivtrafik till Tuhosaaret i Kuusankoski

Undrar du hur man tar sig till Tuhosaaret i Kuusankoski, Finland? Moovit hjälper dig att hitta det bästa sättet att ta sig till Tuhosaaret med steg för steg instruktionerna från den närmsta stationern.

Moovit erbjuder gratis kartor och live riktningar för att hjälpa dig navigera i staden. Se scheman, rutter, tidtabeller och få reda på hur lång tid det tar dig att komma till Tuhosaaret.

Du kan ta dig till Tuhosaaret med Buss. Dem här linjerna har hållplatser i närheten. Buss: Buss - 1A, Buss - 2, Buss - K6

Vill du se om det finns en annan rut som tar dig dit snabbare? Moovit hjälper dig att hitta alternativa rutter eller tider. Få riktningar till och från Tuhosaaret enkelt med hjälp av Moovit appen eller hemsidan.

Vi gör det enkelt att åka till Tuhosaaret , vilket är varför mer än 865 miljoner användare, inkluderat användare i Kuusankoski, litar på Moovit som den bästa appen för kollektiv trafiken. Du behöver inte ladda ner en individuell buss app eller tåg app, Moovit är din allt–i–ett transport app som hjälper dig att hitta de bästa bussarna och tågen.

Tuhosaaret, Kuusankoski
Mättare för att komma till Tuhosaaret med appen!