Vägbeskrivningar till Vagnsunda i Norrtälje med Buss, Färja, Tunnelbana eller Tåg

Start
Slut
Sök

Vägbeskrivningar till Vagnsunda från kända platser i Norrtälje med Buss, Färja, Tunnelbana eller Tåg

Klicka på en rutt för att få uppdaterade scheman, live-ankomster och vägbeskrivningar på kartan.

Klicka på en rutt för att få uppdaterade scheman

Frågor & Svar

Vilka stationer är närmst Vagnsunda?

  • De stationerna närmst Vagnsunda är:
    • Kolmilstad är 631 meter bort, 8 min promenad
    • Vagnsunda (Yxlan) Brygga är 848 meter bort, 11 min promenad
    • Vagnsunda Tomtområde är 1060 meter bort, 14 min promenad

Vilka Buss linjer slutar nära Vagnsunda?

Vilka Färja linjer slutar nära Vagnsunda?

Få vägbeskrivning från din nuvarande plats
Moovit är världens #1 transit app
Stöder över 2600 städer i 85+ länder världen över!
Google Play badge AppStore badge

Visa alla rutter som stannar vid Vagnsunda i Norrtälje, Sverige.

Letar du inte efter Vagnsunda? Vill du hitta de närmaste Buss, Färja, Tunnelbana eller Tåg stationerna närmast dig? Välj en annan station eller stopp från vår kartvy för att hitta bussen, tåget eller annan Norrtälje station som ligger närmast dig.

Vill du veta vilka stationer som är nära mig just nu? Hitta de Buss, Färja, Tunnelbana eller Tåg stationerna som ligger närmast dig genom att ladda ner Moovit appen. Med vår app kan du hitta de närmaste busshållplats, järnvägsstation eller hitta alternativa vägar och scheman som tar dig till Vagnsunda.

Letar du efter en specifik station nära din destination? Hitta närmaste stopp eller alternativa stopp närmast Vagnsunda med Moovit. Välj från den här listan över alternativa stationer för Vagnsunda: Kolmilstad; Vagnsunda (Yxlan) Brygga; Vagnsunda Tomtområde.

Hitta andra relevanta kollektivtrafikalternativ som Buss, Färja, Tunnelbana eller Tåg rutter för att nå din destination. Följande transportmedel har rutter som passerar nära Vagnsunda - Buss: 632; Färja: 26.

Hur man kommer till Vagnsunda blev bara mycket lättare med Moovit. Du behöver inte ha en specifik bussapp för att kontrollera busstiden eller en tågapp för att se tågschemat: Moovit har all din kollektivtrafikinformation i en enkel att använda gratis app. Det är därför som Google Play Store och Apple App Store har röstat fram Moovit som en av de bästa transport apparna, och varför över 250 miljoner användare, inklusive användare i Norrtälje, litar på Moovit för deras kollektivtrafikbehov!

Vagnsunda, Norrtälje
Vagnsunda, Norrtälje Vagnsunda är en ort på södra änden av ön Yxlan i Blidö socken i Roslagen, Norrtälje kommun, Stockholms län. I Vagnsunda finns ett hundratal fastighetsägare, varav flertalet till fritidsfastigheter, som är organiserade i Vagnsunda Samfällighetsförening. Byns fasta befolkning är cirka 25 personer (2008). I byn bedrivs jordbruk och kreatursskötsel av kor och får samt bygg- och fiskeverksamhet. SLs buss 632 har sin ändhållplats i Vagnsunda. Blidö-expressen lade till vid Vagnsunda södra brygga och Blidösundsbolaget har fortsatt med det under sommartid sedan de tog över verksamheten.
Vägbeskrivningar till Vagnsunda med kollektivtrafik

Närmaste stationer till Vagnsunda i Norrtälje

Moovit - Din lokala reseapp för Android och iOS
Moovit Realtids Ankomster, Tidsplaner, Kartor & Mer