Gå till huvudinnehållet

Vägbeskrivningar till Varisluodonlahti i Helsinkimed Buss, Tunnelbana eller Spårvagn?

Buss linjer till Varisluodonlahti i Helsinki

Linjens namn Vägbeskrivning
87N Rautatientori
88 Kaitalahti
88B Herttoniemi(M)
84 Herttoniemi(M)
802 Itäkeskus(M)

Frågor & Svar

 • Är det möjligt att ta sig till Varisluodonlahti i Helsinki med kollektivtrafik trots restriktionerna på grund av Covid-19?

  Det finns restriktioner för kollektivtrafiken i Helsinki på grund av Covid-19. Detta kan påverka tidtabeller och linjer som du använder för att ta dig till Varisluodonlahti i Helsinki.

  Fler detaljer
 • Vilka stationer är närmst Varisluodonlahti?

  De stationerna närmst Varisluodonlahti är:

  • Stansvikintie är 837 meter bort, 12 min promenad.
  Fler detaljer
 • Vilka Buss linjer slutar nära Varisluodonlahti?

  Dessa Buss linjer stannar nära Varisluodonlahti: 88.

  Fler detaljer
Världens mest populära app för att ta sig runt i Helsinki.
Alla lokala transportalternativ i en app
Get it on Google Play Download on the App Store

Kollektivtrafik till Varisluodonlahti i Helsinki

Undrar du hur man tar sig till Varisluodonlahti i Helsinki, Finland? Moovit hjälper dig att hitta det bästa sättet att ta sig till Varisluodonlahti med steg för steg instruktionerna från den närmsta stationern.

Moovit erbjuder gratis kartor och live riktningar för att hjälpa dig navigera i staden. Se scheman, rutter, tidtabeller och få reda på hur lång tid det tar dig att komma till Varisluodonlahti.

Letar du efter den närmaste hållplatsen eller stationen för Varisluodonlahti? Kolla in den här listan med hållplatser nära din destination. Stansvikintie.

Du kan ta dig till Varisluodonlahti med Buss, Tunnelbana eller Spårvagn. Dem här linjerna har hållplatser i närheten. Buss: 88

Vill du se om det finns en annan rut som tar dig dit snabbare? Moovit hjälper dig att hitta alternativa rutter eller tider. Få riktningar till och från Varisluodonlahti enkelt med hjälp av Moovit appen eller hemsidan.

Vi gör det enkelt att åka till Varisluodonlahti , vilket är varför mer än 865 miljoner användare, inkluderat användare i Helsinki, litar på Moovit som den bästa appen för kollektiv trafiken. Du behöver inte ladda ner en individuell buss app eller tåg app, Moovit är din allt–i–ett transport app som hjälper dig att hitta de bästa bussarna och tågen.

Varisluodonlahti
Mättare för att komma till Varisluodonlahti med appen!