Gå till huvudinnehållet

Vägbeskrivningar till Vihannes Pulk-Ka Oy i Jyväskylämed Buss?

Vägbeskrivning till Vihannes Pulk-Ka Oy Jyväskylä med kollektivtrafik

Följande transitlinjer har rutter som passerar nära Vihannes Pulk-Ka Oy

 • Buss Buss: Buss - 14, Buss - 16, Buss - 7

Hur kommer du till Vihannes Pulk-Ka Oy med Buss?

Klicka på rutan Buss för att se stegvisa riktningar med kartor, ankomsttid för linjer och uppdaterade tidsplaner

Frågor & Svar

 • Är det möjligt att ta sig till Vihannes Pulk-Ka Oy i Jyväskylä med kollektivtrafik trots restriktionerna på grund av Covid-19?

  Det finns restriktioner för kollektivtrafiken i Jyväskylä på grund av Covid-19. Detta kan påverka tidtabeller och linjer som du använder för att ta dig till Vihannes Pulk-Ka Oy i Jyväskylä.

  Fler detaljer
 • Vilka Buss linjer slutar nära Vihannes Pulk-Ka Oy?

  Dessa Buss linjer stannar nära Vihannes Pulk-Ka Oy: Buss - 14, Buss - 16, Buss - 7.

  Fler detaljer
Världens mest populära app för att ta sig runt i jyvaskyla.
Alla lokala transportalternativ i en app
Get it on Google Play Download on the App Store

Kollektivtrafik till Vihannes Pulk-Ka Oy i Jyväskylä

Undrar du hur man tar sig till Vihannes Pulk-Ka Oy i Jyväskylä, Finland? Moovit hjälper dig att hitta det bästa sättet att ta sig till Vihannes Pulk-Ka Oy med steg för steg instruktionerna från den närmsta stationern.

Moovit erbjuder gratis kartor och live riktningar för att hjälpa dig navigera i staden. Se scheman, rutter, tidtabeller och få reda på hur lång tid det tar dig att komma till Vihannes Pulk-Ka Oy.

Du kan ta dig till Vihannes Pulk-Ka Oy med Buss. Dem här linjerna har hållplatser i närheten. Buss: Buss - 14, Buss - 16, Buss - 7

Vill du se om det finns en annan rut som tar dig dit snabbare? Moovit hjälper dig att hitta alternativa rutter eller tider. Få riktningar till och från Vihannes Pulk-Ka Oy enkelt med hjälp av Moovit appen eller hemsidan.

Vi gör det enkelt att åka till Vihannes Pulk-Ka Oy , vilket är varför mer än 865 miljoner användare, inkluderat användare i Jyväskylä, litar på Moovit som den bästa appen för kollektiv trafiken. Du behöver inte ladda ner en individuell buss app eller tåg app, Moovit är din allt–i–ett transport app som hjälper dig att hitta de bästa bussarna och tågen.

Vihannes Pulk-Ka Oy, Jyväskylä
Mättare för att komma till Vihannes Pulk-Ka Oy med appen!