Gå till huvudinnehållet

Vägbeskrivningar till minden kaikku i Ylöjärvimed Buss?

Buss linjer till minden kaikku i Ylöjärvi

Linjens namn Vägbeskrivning
81 Asuntila
85 Tampere
85P Tampere

Frågor & Svar

 • Är det möjligt att ta sig till minden kaikku i Ylöjärvi med kollektivtrafik trots restriktionerna på grund av Covid-19?

  Det finns restriktioner för kollektivtrafiken i Ylöjärvi på grund av Covid-19. Detta kan påverka tidtabeller och linjer som du använder för att ta dig till minden kaikku i Ylöjärvi.

  Fler detaljer
 • Vilka stationer är närmst minden kaikku?

  De stationerna närmst minden kaikku är:

  • Aurinkorinne är 450 meter bort, 6 min promenad.
  • Tomppilantie är 1008 meter bort, 13 min promenad.
  Fler detaljer
 • Vilka Buss linjer slutar nära minden kaikku?

  Dessa Buss linjer stannar nära minden kaikku: 81, 85.

  Fler detaljer
Världens mest populära app för att ta sig runt i Tampere.
Alla lokala transportalternativ i en app
Get it on Google Play Download on the App Store

Kollektivtrafik till minden kaikku i Ylöjärvi

Undrar du hur man tar sig till minden kaikku i Ylöjärvi, Finland? Moovit hjälper dig att hitta det bästa sättet att ta sig till minden kaikku med steg för steg instruktionerna från den närmsta stationern.

Moovit erbjuder gratis kartor och live riktningar för att hjälpa dig navigera i staden. Se scheman, rutter, tidtabeller och få reda på hur lång tid det tar dig att komma till minden kaikku.

Letar du efter den närmaste hållplatsen eller stationen för minden kaikku? Kolla in den här listan med hållplatser nära din destination. Aurinkorinne; Tomppilantie.

Du kan ta dig till minden kaikku med Buss. Dem här linjerna har hållplatser i närheten. Buss: 81, 85

Vill du se om det finns en annan rut som tar dig dit snabbare? Moovit hjälper dig att hitta alternativa rutter eller tider. Få riktningar till och från minden kaikku enkelt med hjälp av Moovit appen eller hemsidan.

Vi gör det enkelt att åka till minden kaikku , vilket är varför mer än 865 miljoner användare, inkluderat användare i Ylöjärvi, litar på Moovit som den bästa appen för kollektiv trafiken. Du behöver inte ladda ner en individuell buss app eller tåg app, Moovit är din allt–i–ett transport app som hjälper dig att hitta de bästa bussarna och tågen.

minden kaikku, Ylöjärvi
Mättare för att komma till minden kaikku med appen!