Naar hoofdcontent

Hoe gaan naar Église Saint-Laurent in Dalhem via Bus?

Bekijk Église Saint-Laurent, Dalhem, op de kaart

Routeaanwijzingen naar Église Saint-Laurent (Dalhem) met het openbaar vervoer

De volgende lijnen hebben routes die langs Église Saint-Laurent komen

  • BusBus:

Hoe gaan naar Église Saint-Laurent via de Bus?

Klik op de Busroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Vragen & antwoorden
  • Welke Buslijnen stoppen nabij Église Saint-Laurent?

    Deze Buslijnen stoppen nabij Église Saint-Laurent: 

Bekijk Église Saint-Laurent, Dalhem, op de kaart

De populairste reisapp in Dalhem.
Alle lokale vervoersopties in een app

Openbaar vervoer naar Église Saint-Laurent in Dalhem

Vraag jij je af hoe je naar Église Saint-Laurent geraakt in Dalhem, België? Moovit helpt je de beste manier te vinden om naar Église Saint-Laurent te reizen met een stap-per-stap routebeschrijving vanaf het dichtstbijzijnde OV-station of -halte.

Moovit voorziet gratis kaarten en live routebeschrijvingen om jou te helpen jezelf te navigeren in jouw stad. Bekijk dienstregelingen, routes, tijdroosters en ontdek hoelang het duurt om naar Église Saint-Laurent te gaan.

Bus:

Wil je zien of er een andere route is die je helpt er sneller te geraken? Moovit helpt je alternatieve routes en dienstregelingen te vinden. Verkrijg een routebeschrijving van en naar Église Saint-Laurent eenvoudig in de Moovit-app of op de website.

We maken reizen naar Église Saint-Laurent gemakkelijk, wat dan ook de reden is waarom meer dan 1.5 miljoen gebruikers, waaronder gebruikers in Dalhem, Moovit vertrouwen als de beste app voor openbaar vervoer. Je moet geen individuele bus- of treinapp downloaden: Moovit is jouw alles-in-één OV-app die je helpt de beste bus- en treinlijnen te vinden.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Église Saint-Laurent Adres: Aubin straat in Dalhem

Église Saint-Laurent, Dalhem
Transit iconTransit iconTransit iconTransit iconTransit iconTransit iconTransit iconTransit iconTransit iconTransit icon
Eenvoudiger naar Église Saint-Laurent in…