Ana içeriğe geç

Migros 1 konumundan Antakya konumuna minibüs / dolmuş ile nasıl gidilir?

Migros 1 - Antakya minibüs / dolmuş Saatleri

Migros 1 - Antakya arasında çalışan PAC minibüs / dolmuş, 06:26 ile 20:26 saatleri arasında hizmet verir ve 15 dk arayla kalkar. Yaklaşık 1 sa 5 dk süren yolculuk için bu saatler boyunca düzenli seferler yapılır.

Migros 1 Konumundan Minibüs / dolmuş İle Antakya Konumuna Ulaşım

Cebrail Mahallesi konumundaki Migros 1 konumundan Antakya konumuna doğrudan bir minibüs / dolmuş ile gidin: Migros 1 durağından Palladium durağına giden PAC minibüs / dolmuş hattına binin.. Bu rota için toplam yolculuk yaklaşık olarak 1 sa 5 dk sürer. Migros 1 çıkışlı minibüs / dolmuş sefer saatleri değişebilir. Antakya yönüne ait güncel minibüs / dolmuş sefer saatlerini Moovit uygulamasından kontrol etmeni öneririz.

65dk
Minibüs / Dolmuş - PACPAC
Yürü Antakya
Başlangıç: Migros 1

Adım adım

  • 1
    Minibüs / dolmuş durağından başlayın.
    Minibüs / dolmuş durağından başlayın.
    Migros 1
  • 2
    Minibüs / Dolmuş - PACPAC
    Bekle: minibüs / dolmuş
    PAC
    Antakya Minibüs Garajı
  • 3
    Minibüs / dolmuş durağı konumuna gidin
    Minibüs / dolmuş durağı konumuna gidin
    Palladium
    55 dk
  • 4
    Yürü Antakya
    Yürü
    Antakya
    810 m • 11 dk
Saat 08: 00'deki trafiğe göre hesaplanmıştır
Hatay Şehrinin En Çok Tercih Edilen Toplu Taşıma Uygulaması.
Tüm yerel ulaşım seçenekleri tek bir uygulamada

Migros 1 Konumundan Antakya Konumuna Toplu Taşıma İle Yol Tarifi

Migros 1 (Cebrail Mahallesi) ve Antakya (Cebrail Mahallesi) arasındaki mesafe yaklaşık olarak 56.99 km'dir ve yaklaşık 65 dk içinde kat edilebilir. Moovit, Migros 1 konumundan Antakya konumuna minibüs / dolmuş ile nasıl gideceğinizi gösterir. Bu sayede Cebrail Mahallesi içinde hangi ulaşım yöntemini seçerseniz seçin, her zaman kolay seçeneklere sahip olursunuz.

Migros 1 İle Antakya Arasındaki Minibüs / dolmuş Sefer Programı

Moovit uygulamasını kullanarak Migros 1 ile Antakya arasındaki minibüs / dolmuş sefer saatlerini kontrol etmek için, önce uygulamayı akıllı telefonuna indirip aç. Başlangıç noktanı (Migros 1) ve varış noktanı (Antakya) olacak şekilde gir, ardından seyahat etmek istediğin tarih ve saati seç. Moovit, mevcut tüm minibüs / dolmuş rotalarını, tahmini yolculuk sürelerini ve gerekli aktarmaları gösterecektir. Ayrıca her bir minibüs / dolmuş için ayrıntılı kalkış ve varış saatlerini, gecikmeler veya değişiklikler gibi gerçek zamanlı güncellemelerle birlikte görüntüleyebilirsin. Bu bilgileri kullanarak yolculuğunu planlayabilir ve en güncel minibüs / dolmuş sefer saatlerinden haberdar olabilirsin.

Sorular & Cevaplar

  • Migros 1 konumundan Antakya konumuna gitmenin en hızlı yolu nedir?

    En hızlı yol, Minibüs / dolmuş hattı PAC kullanarak 65 dakika sürer

  • Migros 1 ile Antakya arasında doğrudan bir minibüs / dolmuş var mı?

    Evet, 1 sa 5 dk içinde Mustafa Kemal Mahallesi konumundaki Migros 1 konumundan Cebrail Mahallesi konumundaki Antakya konumuna giden doğrudan bir minibüs / dolmuş var.

  • Hangi minibüs / dolmuş hattı, Migros 1 konumundan Antakya konumuna gidiyor?

    PAC numaralı minibüs / dolmuş hattı, Mustafa Kemal Mahallesi konumundaki Migros 1 yakınlarındaki Palladium istasyonundan Cebrail Mahallesi içinde Antakya yakınlarındaki Antakya istasyonuna gider.

  • Migros 1 konumundan Antakya konumuna minibüs / dolmuş ile yolculuk ne kadar sürer?

    Minibüs / dolmuş ile Migros 1 ve Antakya (Cebrail Mahallesi) arasındaki yolculuk yaklaşık 1 sa 5 dk sürer.

  • Antakya konumuna gitmek için Migros 1 konumundan minibüs / dolmuş hattına nereden binebilirim?

    Mustafa Kemal Mahallesi konumunda Migros 1 yakınlarındaki Palladium durağından PAC minibüs / dolmuş hattına binin.

  • Migros 1 ile Antakya arasında yolculuk yaparken hangi minibüs / dolmuş durağında inebilirim?

    Antakya (Cebrail Mahallesi) konumuna en yakın olan Antakya durağında minibüs / dolmuş hattından inin.

  • Migros 1 konumundan Antakya konumuna son minibüs / dolmuş ne zaman?

    Mustafa Kemal Mahallesi Migros 1 konumundan Cebrail Mahallesi Antakya konumuna giden son minibüs / dolmuş İskenderun - Antakya Minibüs Garajı hattıdır. Migros 1 durağından 23:26'da hareket eder.