Ana içeriğe geç

Araştırma Hastanesi konumundan Antakya konumuna otobüs ile nasıl gidilir?

Araştırma Hastanesi Konumundan Otobüs İle Antakya Konumuna Ulaşım

Cebrail Mahallesi konumundaki Araştırma Hastanesi konumundan Antakya konumuna doğrudan bir otobüs ile gidin: Mkü Araştırma Hastanesi 1 durağından Vali Göbeği 1 durağına giden 201 otobüs hattına binin.. Bu rota için toplam yolculuk yaklaşık olarak 48 dk sürer. Araştırma Hastanesi çıkışlı otobüs sefer saatleri değişebilir. Antakya yönüne ait güncel otobüs sefer saatlerini Moovit uygulamasından kontrol etmeni öneririz.

48dk
Otobüs durağına yürüyün
Otobüs - 201201
Yürü Antakya
Başlangıç: Mkü Araştırma Hastanesi 1

Adım adım

  • 1
    Otobüs durağına yürüyün
    Otobüs durağına yürüyün
    Mkü Araştırma Hastanesi 1
    90 m • 2 dk
  • 2
    Otobüs - 201201
    Bekle: otobüs
    201
    Balıkçılar
  • 3
    Otobüs durağı konumuna gidin
    Otobüs durağı konumuna gidin
    Vali Göbeği 1
    42 dk
  • 4
    Yürü Antakya
    Yürü
    Antakya
    400 m • 5 dk
Saat 08: 00'deki trafiğe göre hesaplanmıştır
Hatay Şehrinin En Çok Tercih Edilen Toplu Taşıma Uygulaması.
Tüm yerel ulaşım seçenekleri tek bir uygulamada

Araştırma Hastanesi Konumundan Antakya Konumuna Toplu Taşıma İle Yol Tarifi

Araştırma Hastanesi (Cebrail Mahallesi) ve Antakya (Cebrail Mahallesi) arasındaki mesafe yaklaşık olarak 15.46 km'dir ve yaklaşık 48 dk içinde kat edilebilir. Moovit, Araştırma Hastanesi konumundan Antakya konumuna otobüs ile nasıl gideceğinizi gösterir. Bu sayede Cebrail Mahallesi içinde hangi ulaşım yöntemini seçerseniz seçin, her zaman kolay seçeneklere sahip olursunuz.

Araştırma Hastanesi İle Antakya Arasındaki Otobüs Sefer Programı

Moovit uygulamasını kullanarak Araştırma Hastanesi ile Antakya arasındaki otobüs sefer saatlerini kontrol etmek için, önce uygulamayı akıllı telefonuna indirip aç. Başlangıç noktanı (Araştırma Hastanesi) ve varış noktanı (Antakya) olacak şekilde gir, ardından seyahat etmek istediğin tarih ve saati seç. Moovit, mevcut tüm otobüs rotalarını, tahmini yolculuk sürelerini ve gerekli aktarmaları gösterecektir. Ayrıca her bir otobüs için ayrıntılı kalkış ve varış saatlerini, gecikmeler veya değişiklikler gibi gerçek zamanlı güncellemelerle birlikte görüntüleyebilirsin. Bu bilgileri kullanarak yolculuğunu planlayabilir ve en güncel otobüs sefer saatlerinden haberdar olabilirsin.

Sorular & Cevaplar

  • Araştırma Hastanesi konumundan Antakya konumuna gitmenin en hızlı yolu nedir?

    En hızlı yol, Otobüs hattı 201 kullanarak 48 dakika sürer

  • Araştırma Hastanesi ile Antakya arasında doğrudan bir otobüs var mı?

    Evet, 48 dk içinde Antakya konumundaki Araştırma Hastanesi konumundan Cebrail Mahallesi konumundaki Antakya konumuna giden doğrudan bir otobüs var.

  • Hangi otobüs hattı, Araştırma Hastanesi konumundan Antakya konumuna gidiyor?

    201 numaralı otobüs hattı, Antakya konumundaki Araştırma Hastanesi yakınlarındaki Mkü Araştırma Hastanesi 1 istasyonundan Cebrail Mahallesi içinde Antakya yakınlarındaki Vali Göbeği 1 istasyonuna gider.

  • Araştırma Hastanesi konumundan Antakya konumuna otobüs ile yolculuk ne kadar sürer?

    Otobüs ile Araştırma Hastanesi ve Antakya (Cebrail Mahallesi) arasındaki yolculuk yaklaşık 48 dk sürer.

  • Antakya konumuna gitmek için Araştırma Hastanesi konumundan otobüs hattına nereden binebilirim?

    Antakya konumunda Araştırma Hastanesi yakınlarındaki Mkü Araştırma Hastanesi 1 durağından 201 otobüs hattına binin.

  • Araştırma Hastanesi ile Antakya arasında yolculuk yaparken hangi otobüs durağında inebilirim?

    Antakya (Cebrail Mahallesi) konumuna en yakın olan Vali Göbeği 1 durağında otobüs hattından inin.

  • Araştırma Hastanesi konumundan Antakya konumuna son otobüs ne zaman?

    Antakya Araştırma Hastanesi konumundan Cebrail Mahallesi Antakya konumuna giden son otobüs MKÜ Araştırma Hastanesi - Balıkçılar hattıdır. Hatay Caddesi 15 durağından 23:09'da hareket eder.

  • Araştırma Hastanesi konumundan Antakya konumuna giden ilk minibüs / dolmuş ne zaman?

    Antakya Araştırma Hastanesi konumundan Cebrail Mahallesi Antakya konumuna giden ilk minibüs / dolmuş İskenderun - Antakya Minibüs Garajı hattıdır. Mkü Tayfur Sökmen Kampüsü durağından 09:58'da hareket eder.