Ana içeriğe geç

Samandağ Kapalı Otopark konumundan Antakya konumuna otobüs ile nasıl gidilir?

Samandağ Kapalı Otopark - Antakya otobüs Saatleri

Samandağ Kapalı Otopark - Antakya arasında çalışan 401 otobüs, 05:45 ile 20:06 saatleri arasında hizmet verir ve 10-30 dk arayla kalkar. Yaklaşık 1 sa 40 dk süren yolculuk için bu saatler boyunca düzenli seferler yapılır.

Samandağ Kapalı Otopark Konumundan Otobüs İle Antakya Konumuna Ulaşım

Samandağ Kapalı Otopark (Cebrail Mahallesi) konumundan Antakya konumuna gitmek için, önce Sivas Şehitleri Caddesi 3 durağından Baltacık Kavşağı durağına giden 401 otobüs hattına binin. sonra Baltacık Kavşağı durağından Ulus Meydanı 1 Durağı durağına giden 129 otobüs hattına binin. Bu rota için toplam yolculuk yaklaşık olarak 1 sa 40 dk sürer. Samandağ Kapalı Otopark çıkışlı otobüs sefer saatleri değişebilir. Antakya yönüne ait güncel otobüs sefer saatlerini Moovit uygulamasından kontrol etmeni öneririz.

100dk
Otobüs durağına yürüyün
Otobüs - 401401
Otobüs - 129129
Yürü Antakya
Başlangıç: Sivas Şehitleri Caddesi 3

Adım adım

  • 1
    Otobüs durağına yürüyün
    Otobüs durağına yürüyün
    Sivas Şehitleri Caddesi 3
    340 m • 5 dk
  • 2
    Otobüs - 401401
    Bekle: otobüs
    401
    Antakya
  • 3
    Otobüs durağı konumuna gidin
    Otobüs durağı konumuna gidin
    Baltacık Kavşağı
    55 dk
  • 4
    Otobüs - 129129
    Bekle: otobüs
    129
    Balıkçılar
  • 5
    Otobüs durağı konumuna gidin
    Otobüs durağı konumuna gidin
    Ulus Meydanı 1 Durağı
    20 dk
  • 6
    Yürü Antakya
    Yürü
    Antakya
    890 m • 12 dk
Saat 08: 00'deki trafiğe göre hesaplanmıştır
Hatay Şehrinin En Çok Tercih Edilen Toplu Taşıma Uygulaması.
Tüm yerel ulaşım seçenekleri tek bir uygulamada

Samandağ Kapalı Otopark Konumundan Antakya Konumuna Toplu Taşıma İle Yol Tarifi

Samandağ Kapalı Otopark (Cebrail Mahallesi) ve Antakya (Cebrail Mahallesi) arasındaki mesafe yaklaşık olarak 26.07 km'dir ve yaklaşık 100 dk içinde kat edilebilir. Moovit, Samandağ Kapalı Otopark konumundan Antakya konumuna otobüs ile nasıl gideceğinizi gösterir. Bu sayede Cebrail Mahallesi içinde hangi ulaşım yöntemini seçerseniz seçin, her zaman kolay seçeneklere sahip olursunuz.

Samandağ Kapalı Otopark İle Antakya Arasındaki Otobüs Sefer Programı

Moovit uygulamasını kullanarak Samandağ Kapalı Otopark ile Antakya arasındaki otobüs sefer saatlerini kontrol etmek için, önce uygulamayı akıllı telefonuna indirip aç. Başlangıç noktanı (Samandağ Kapalı Otopark) ve varış noktanı (Antakya) olacak şekilde gir, ardından seyahat etmek istediğin tarih ve saati seç. Moovit, mevcut tüm otobüs rotalarını, tahmini yolculuk sürelerini ve gerekli aktarmaları gösterecektir. Ayrıca her bir otobüs için ayrıntılı kalkış ve varış saatlerini, gecikmeler veya değişiklikler gibi gerçek zamanlı güncellemelerle birlikte görüntüleyebilirsin. Bu bilgileri kullanarak yolculuğunu planlayabilir ve en güncel otobüs sefer saatlerinden haberdar olabilirsin.

Sorular & Cevaplar

  • Samandağ Kapalı Otopark konumundan Antakya konumuna gitmenin en hızlı yolu nedir?

    En hızlı yol, Otobüs hattı 401, Otobüs hattı 129 kullanarak 100 dakika sürer

  • Samandağ Kapalı Otopark ile Antakya arasında doğrudan bir otobüs var mı?

    Hayır, toplamda 2 otobüs hattı kullanmanız gerekir. Toplam seyahat 1 sa 40 dk sürer.

  • Hangi otobüs hattı, Samandağ Kapalı Otopark konumundan Antakya konumuna gidiyor?

    401 numaralı otobüs hattı, Samandağ Kapalı Otopark konumu yakınlarındaki Sivas Şehitleri Caddesi 3 durağından Baltacık Kavşağı durağına gider. Oradan Antakya (Cebrail Mahallesi) yakınlarındaki Baltacık Kavşağı durağına kadar bir otobüs hattı kullanmanız gerekecek.

  • Samandağ Kapalı Otopark konumundan Antakya konumuna otobüs ile yolculuk ne kadar sürer?

    Otobüs ile Samandağ Kapalı Otopark ve Antakya (Cebrail Mahallesi) arasındaki yolculuk yaklaşık 1 sa 40 dk sürer.

  • Antakya konumuna gitmek için Samandağ Kapalı Otopark konumundan otobüs hattına nereden binebilirim?

    Samandağ konumunda Samandağ Kapalı Otopark yakınlarındaki Sivas Şehitleri Caddesi 3 durağından 401 otobüs hattına binin.

  • Samandağ Kapalı Otopark ile Antakya arasında yolculuk yaparken hangi otobüs durağında inebilirim?

    Antakya (Cebrail Mahallesi) konumuna en yakın olan Baltacık Kavşağı durağında otobüs hattından inin.

  • Samandağ Kapalı Otopark konumundan Antakya konumuna son otobüs ne zaman?

    Samandağ Samandağ Kapalı Otopark konumundan Cebrail Mahallesi Antakya konumuna giden son otobüs Samandağ - Antakya hattıdır. Sivas Şehitleri Caddesi 3 durağından 23:06'da hareket eder.