Ana içeriğe geç
Vapur - Çengelköy - İstinye

Çengelköy - İstinye Hattı

Şehir Hatları

Şehir Hatları Çengelköy - İstinye vapur Hattı Saatleri ve Durakları (Güncellenmiş)

Çengelköy - İstinye vapur hattı (İstinye), Çengelköy durağından başlayıp İstinye durağına gidene kadar 8 i̇stansyonlar geçiyor.

Güncel gerçek zamanlı saatleri bulmak ve güzergah haritasını görmek için aşağıdaki Çengelköy - İstinye vapur i̇stansyonlar birini seçin.

Varış yeri: İstinye (8 durak)

  • Çengelköy

  • Arnavutköy

  • Bebek

  • Kandilli

  • Anadolu Hisarı

  • Kanlıca

  • Emirgan

  • İstinye

Çengelköy - İstinye SSS

  • Çengelköy - İstinye vapur hattı saat kaçta çalışmaya başlıyor?

    Çengelköy - İstinye vapur hattı, Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi günleri 07:25'da başlar.

  • Çengelköy - İstinye vapur saat kaçta bitiyor?

    Çengelköy - İstinye vapur hattı, Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi günleri 18:50'da biter

  • Çengelköy - İstinye vapur saat kaçta geliyor?

    Çengelköy - İstinye Vapur hattı ne zaman geliyor? Gerçek zamanlı saatler için Canlı Varış Saatlerini Kontrol Et ve sana en yakın olan Çengelköy - İstinye Vapur saatlerinin tümüne göz at.

  • Şehir Hatları Çengelköy - İstinye vapur hattı Emek ve Dayanışma Günü OR İşçi Bayramı tarihinde çalışıyor mu?

    Çengelköy - İstinye vapur hattının Emek ve Dayanışma Günü OR İşçi Bayramı tarihindeki çalışma saatleri değişebilir. En son değişiklikler ve canlı güncellemeler için Moovit uygulamasını kontrol edin.

  • Yakınımda Çengelköy - İstinye vapur durağı var mı?

    En yakın Çengelköy - İstinye vapur durağını görüntülemek için tıklayın Buraya tıkla

Çengelköy - İstinye vapur Saatleri

Çengelköy - İstinye vapur güzergah, Pazartesi - Cumartesi tarihinde çalışıyor. Normal çalışma saatleri: 07:25 - 18:50

GünÇalışma SaatleriSıklık (dk)
Pts07:25 - 18:5095 - 180
Sal07:25 - 18:5095 - 180
Çar07:25 - 18:5095 - 180
Per07:25 - 18:5095 - 180
Cum07:25 - 18:5095 - 180
Cts07:25 - 18:5095 - 180
PazÇalışmıyorÇalışmıyor

Şehir Hatları vapur Servis Bildirimleri

Gerçek zamanlı durum bilgisi, vapur gecikmeleri, rota değişiklikleri, durak konumlarındaki değişiklikler ve diğer hizmet değişiklikleri dahil olmak üzere Çengelköy - İstinye üzerindeki (Çengelköy durağından) tüm güncellemeleri görün. Çengelköy - İstinye (İstinye) için gerçek zamanlı harita görünümü alın ve harita üzerinde hareket ederken vapur hattınızı izleyin. Tüm Şehir Hatları bilgileri için uygulamayı şimdi indirin.

Çengelköy - İstinye hattı vapur ücreti

Şehir Hatları Çengelköy - İstinye (İstinye) ücretleri birkaç faktöre göre değişebilir. Şehir Hatları bilet ücretleri hakkında daha fazla bilgi için lütfen Moovit uygulamasını veya Şehir Hatları resmi web sitesini kontrol edin.

İstanbul Şehrinin En Popüler Kentsel Mobilite Uygulaması.
Tüm yerel mobilite seçenekleri tek bir uygulamada

Çengelköy - İstinye (Şehir Hatları)

Çengelköy - İstinye vapur hattının ilk durağı Çengelköy olup son durağı İstinye durağıdır. Çengelköy - İstinye (İstinye), hafta içi çalışıyor.

Ek bilgi: Çengelköy - İstinye hattında 8 i̇stansyonlar bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 45 dakika.

Yolda mısınız? 1.5 milyondan fazla kullanıcının neden en iyi toplu taşıma uygulaması olarak Moovit'e güvendiğini keşfedin. Moovit Şehir Hatları hatlarını, gerçek zamanlı vapur saatlerini, canlı yol tariflerini, İstanbul konumundaki hat haritalarını sizinle paylaşır ve en yakın Çengelköy - İstinye vapur i̇stansyonlarlarını bulmanıza yardımcı olur. İnternetiniz yok mu? Çengelköy - İstinye vapur hatlarının çevrimdışı PDF haritasını ve vapur saatlerini de indirebilir ve internetsiz kullanabilirsiniz.

Çengelköy - İstinye Gerçek Zamanlı Vapur Takibi

Çengelköy - İstinye (İstinye) hattını canlı bir harita üzerinde gerçek zamanlı olarak izleyin ve duraklar arasında hareket ederken konumunu takip edin. Moovit'i Çengelköy - İstinye vapur takip uygulaması veya canlı Şehir Hatları vapur takip uygulaması olarak kullanın ve vapur hattınızı asla kaçırmayın.

İstanbul çevresinde rotanızı planlamak için uygulamayı Şehir Hatları için bir yolculuk planlayıcı veya Metro, Tren, Metrobus, Tramvay, Vapur, Otobüs veya Minibüs / Dolmuş için bir seyahat planlayıcı olarak kullanın. Yolculuk planlayıcı, İstanbul içindeki Şehir Hatları ve Çengelköy - İstinye hattı dahil herhangi bir vapur için güncellenmiş verileri gösterir.

Çengelköy - İstinye - Alternatif yol tarifleri

Çengelköy - İstinye
000001
hattının CANLI konumunu takip et