Ana içeriğe geç
Vapur - İstinye - Çubuklu (Arabalı)

Çubuklu (Arabalı)‎→İstinye (Arabalı) Hattı

Şehir Hatları

Şehir Hatları İstinye - Çubuklu (Arabalı) vapur Hattı Saatleri ve Durakları (Güncellenmiş)

İstinye - Çubuklu (Arabalı) vapur hattı (Çubuklu (Arabalı)‎→İstinye (Arabalı)), Çubuklu (Arabalı) durağından başlayıp İstinye (Arabalı) durağına gidene kadar 2 i̇stansyonlar geçiyor.

Güncel gerçek zamanlı saatleri bulmak ve güzergah haritasını görmek için aşağıdaki İstinye - Çubuklu (Arabalı) vapur i̇stansyonlar birini seçin.

Varış yeri: Çubuklu (Arabalı)‎→İstinye (Arabalı) (2 durak)

  • Çubuklu (Arabalı)

  • İstinye (Arabalı)

İstinye - Çubuklu (Arabalı) SSS

  • İstinye - Çubuklu (Arabalı) vapur hattı saat kaçta çalışmaya başlıyor?

    İstinye - Çubuklu (Arabalı) vapur hattı, Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi günleri 07:00'da başlar.

  • İstinye - Çubuklu (Arabalı) vapur saat kaçta bitiyor?

    İstinye - Çubuklu (Arabalı) vapur hattı, Pazar, Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi günleri 20:45'da biter

  • İstinye - Çubuklu (Arabalı) vapur saat kaçta geliyor?

    Çubuklu (Arabalı)‎→İstinye (Arabalı) Vapur hattı ne zaman geliyor? Gerçek zamanlı saatler için Canlı Varış Saatlerini Kontrol Et ve sana en yakın olan Çubuklu (Arabalı)‎→İstinye (Arabalı) Vapur saatlerinin tümüne göz at.

  • Şehir Hatları İstinye - Çubuklu (Arabalı) vapur hattı Emek ve Dayanışma Günü OR İşçi Bayramı tarihinde çalışıyor mu?

    İstinye - Çubuklu (Arabalı) vapur hattının Emek ve Dayanışma Günü OR İşçi Bayramı tarihindeki çalışma saatleri değişebilir. En son değişiklikler ve canlı güncellemeler için Moovit uygulamasını kontrol edin.

  • Yakınımda İstinye - Çubuklu (Arabalı) vapur durağı var mı?

    En yakın İstinye - Çubuklu (Arabalı) vapur durağını görüntülemek için tıklayın Buraya tıkla

Şehir Hatları İstinye - Çubuklu (Arabalı) vapur Güzergah Haritası - Çubuklu (Arabalı)‎→İstinye (Arabalı)

İstinye - Çubuklu (Arabalı) vapur Hattı Haritası

İstinye - Çubuklu (Arabalı) vapur Saatleri

İstinye - Çubuklu (Arabalı) vapur hattı her gün çalışmaktadır. Düzenli hareket saatleri: 07:00 - 20:45

GünÇalışma SaatleriSıklık (dk)
Pts07:00 - 20:4515 - 20
Sal07:00 - 20:4515 - 20
Çar07:00 - 20:4515 - 20
Per07:00 - 20:4515 - 20
Cum07:00 - 20:4515 - 20
Cts07:00 - 20:4515 - 20
Paz09:00 - 20:4520 - 30

Şehir Hatları vapur Servis Bildirimleri

Gerçek zamanlı durum bilgisi, vapur gecikmeleri, rota değişiklikleri, durak konumlarındaki değişiklikler ve diğer hizmet değişiklikleri dahil olmak üzere İstinye - Çubuklu (Arabalı) üzerindeki (Çubuklu (Arabalı) durağından) tüm güncellemeleri görün. İstinye - Çubuklu (Arabalı) (Çubuklu (Arabalı)‎→İstinye (Arabalı)) için gerçek zamanlı harita görünümü alın ve harita üzerinde hareket ederken vapur hattınızı izleyin. Tüm Şehir Hatları bilgileri için uygulamayı şimdi indirin.

İstinye - Çubuklu (Arabalı) hattı vapur ücreti

Şehir Hatları İstinye - Çubuklu (Arabalı) (Çubuklu (Arabalı)‎→İstinye (Arabalı)) ücretleri birkaç faktöre göre değişebilir. Şehir Hatları bilet ücretleri hakkında daha fazla bilgi için lütfen Moovit uygulamasını veya Şehir Hatları resmi web sitesini kontrol edin.

İstanbul Şehrinin En Popüler Kentsel Mobilite Uygulaması.
Tüm yerel mobilite seçenekleri tek bir uygulamada

İstinye - Çubuklu (Arabalı) (Şehir Hatları)

İstinye - Çubuklu (Arabalı) vapur hattının ilk durağı Çubuklu (Arabalı) olup son durağı İstinye (Arabalı) durağıdır. İstinye - Çubuklu (Arabalı) (Çubuklu (Arabalı)‎→İstinye (Arabalı)), her gün çalışıyor.

Ek bilgi: İstinye - Çubuklu (Arabalı) hattında 2 i̇stansyonlar bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 10 dakika.

Yolda mısınız? 1.5 milyondan fazla kullanıcının neden en iyi toplu taşıma uygulaması olarak Moovit'e güvendiğini keşfedin. Moovit Şehir Hatları hatlarını, gerçek zamanlı vapur saatlerini, canlı yol tariflerini, İstanbul konumundaki hat haritalarını sizinle paylaşır ve en yakın İstinye - Çubuklu (Arabalı) vapur i̇stansyonlarlarını bulmanıza yardımcı olur. İnternetiniz yok mu? İstinye - Çubuklu (Arabalı) vapur hatlarının çevrimdışı PDF haritasını ve vapur saatlerini de indirebilir ve internetsiz kullanabilirsiniz.

İstinye - Çubuklu (Arabalı) Gerçek Zamanlı Vapur Takibi

İstinye - Çubuklu (Arabalı) (Çubuklu (Arabalı)‎→İstinye (Arabalı)) hattını canlı bir harita üzerinde gerçek zamanlı olarak izleyin ve duraklar arasında hareket ederken konumunu takip edin. Moovit'i İstinye - Çubuklu (Arabalı) vapur takip uygulaması veya canlı Şehir Hatları vapur takip uygulaması olarak kullanın ve vapur hattınızı asla kaçırmayın.

İstanbul çevresinde rotanızı planlamak için uygulamayı Şehir Hatları için bir yolculuk planlayıcı veya Metro, Tren, Metrobus, Tramvay, Vapur, Otobüs veya Minibüs / Dolmuş için bir seyahat planlayıcı olarak kullanın. Yolculuk planlayıcı, İstanbul içindeki Şehir Hatları ve İstinye - Çubuklu (Arabalı) hattı dahil herhangi bir vapur için güncellenmiş verileri gösterir.

İstinye - Çubuklu (Arabalı) - Alternatif yol tarifleri

İstinye - Çubuklu (Arabalı)
000001
hattının CANLI konumunu takip et