Ana içeriğe geç
Vapur - Bostancı - Adalar

Bostancı - Adalar Hattı

Mavi Marmara

Mavi Marmara Bostancı - Adalar vapur Hattı Saatleri ve Durakları (Güncellenmiş)

Bostancı - Adalar vapur hattı (Bostancı‎→Burgazada), Bostancı durağından başlayıp Burgazada durağına gidene kadar 3 i̇stansyonlar geçiyor.

Güncel gerçek zamanlı saatleri bulmak ve güzergah haritasını görmek için aşağıdaki Bostancı - Adalar vapur i̇stansyonlar birini seçin.

Varış yeri: Bostancı‎→Burgazada (3 durak)

  • Bostancı

  • Kınalıada

  • Burgazada

Bostancı - Adalar SSS

  • Bostancı - Adalar vapur hattı saat kaçta çalışmaya başlıyor?

    Bostancı - Adalar vapur hattı, Pazar, Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi günleri 08:05'da başlar.

  • Bostancı - Adalar vapur saat kaçta bitiyor?

    Bostancı - Adalar vapur hattı, Pazar, Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi günleri 23:00'da biter

  • Bostancı - Adalar vapur saat kaçta geliyor?

    Bostancı - Adalar Vapur hattı ne zaman geliyor? Gerçek zamanlı saatler için Canlı Varış Saatlerini Kontrol Et ve sana en yakın olan Bostancı - Adalar Vapur saatlerinin tümüne göz at.

  • Mavi Marmara Bostancı - Adalar vapur hattı Emek ve Dayanışma Günü OR İşçi Bayramı tarihinde çalışıyor mu?

    Bostancı - Adalar vapur hattının Emek ve Dayanışma Günü OR İşçi Bayramı tarihindeki çalışma saatleri değişebilir. En son değişiklikler ve canlı güncellemeler için Moovit uygulamasını kontrol edin.

  • Yakınımda Bostancı - Adalar vapur durağı var mı?

    En yakın Bostancı - Adalar vapur durağını görüntülemek için tıklayın Buraya tıkla

Mavi Marmara Bostancı - Adalar vapur Güzergah Haritası - Bostancı‎→Burgazada

Bostancı - Adalar vapur Hattı Haritası

Bostancı - Adalar vapur Saatleri

Bostancı - Adalar vapur hattı her gün çalışmaktadır. Düzenli hareket saatleri: 08:05 - 23:00

GünÇalışma SaatleriSıklık (dk)
Pts08:05 - 23:0050 - 105
Sal08:05 - 23:0050 - 105
Çar08:05 - 23:0050 - 105
Per08:05 - 23:0050 - 105
Cum08:05 - 23:0050 - 105
Cts08:05 - 23:0050 - 105
Paz08:05 - 23:0050 - 105

Mavi Marmara vapur Servis Bildirimleri

Gerçek zamanlı durum bilgisi, vapur gecikmeleri, rota değişiklikleri, durak konumlarındaki değişiklikler ve diğer hizmet değişiklikleri dahil olmak üzere Bostancı - Adalar üzerindeki (Bostancı durağından) tüm güncellemeleri görün. Bostancı - Adalar (Bostancı‎→Burgazada) için gerçek zamanlı harita görünümü alın ve harita üzerinde hareket ederken vapur hattınızı izleyin. Tüm Mavi Marmara bilgileri için uygulamayı şimdi indirin.

Bostancı - Adalar hattı vapur ücreti

Mavi Marmara Bostancı - Adalar (Bostancı‎→Burgazada) ücretleri birkaç faktöre göre değişebilir. Mavi Marmara bilet ücretleri hakkında daha fazla bilgi için lütfen Moovit uygulamasını veya Mavi Marmara resmi web sitesini kontrol edin.

İstanbul Şehrinin En Popüler Kentsel Mobilite Uygulaması.
Tüm yerel mobilite seçenekleri tek bir uygulamada

Bostancı - Adalar (Mavi Marmara)

Bostancı - Adalar vapur hattının ilk durağı Bostancı olup son durağı Burgazada durağıdır. Bostancı - Adalar (Bostancı‎→Burgazada), her gün çalışıyor.

Ek bilgi: Bostancı - Adalar hattında 3 i̇stansyonlar bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 12 dakika.

Yolda mısınız? 1.5 milyondan fazla kullanıcının neden en iyi toplu taşıma uygulaması olarak Moovit'e güvendiğini keşfedin. Moovit Mavi Marmara hatlarını, gerçek zamanlı vapur saatlerini, canlı yol tariflerini, İstanbul konumundaki hat haritalarını sizinle paylaşır ve en yakın Bostancı - Adalar vapur i̇stansyonlarlarını bulmanıza yardımcı olur. İnternetiniz yok mu? Bostancı - Adalar vapur hatlarının çevrimdışı PDF haritasını ve vapur saatlerini de indirebilir ve internetsiz kullanabilirsiniz.

Bostancı - Adalar Gerçek Zamanlı Vapur Takibi

Bostancı - Adalar (Bostancı‎→Burgazada) hattını canlı bir harita üzerinde gerçek zamanlı olarak izleyin ve duraklar arasında hareket ederken konumunu takip edin. Moovit'i Bostancı - Adalar vapur takip uygulaması veya canlı Mavi Marmara vapur takip uygulaması olarak kullanın ve vapur hattınızı asla kaçırmayın.

İstanbul çevresinde rotanızı planlamak için uygulamayı Mavi Marmara için bir yolculuk planlayıcı veya Metro, Tren, Metrobus, Tramvay, Vapur, Otobüs veya Minibüs / Dolmuş için bir seyahat planlayıcı olarak kullanın. Yolculuk planlayıcı, İstanbul içindeki Mavi Marmara ve Bostancı - Adalar hattı dahil herhangi bir vapur için güncellenmiş verileri gösterir.

İstanbul şehrindeki diğer Mavi Marmara hatları

Bostancı - Adalar hattının CANLI konumunu takip et