Ana içeriğe geç
Teleferik - OLYMPOS TELEFERIK

OLYMPOS TELEFERIK Hattı

Alt İstasyon

Olympos Teleferik

OLYMPOS TELEFERIK teleferik Hattının Saatleri ve Durakları (Güncellenmiş)

OLYMPOS TELEFERIK teleferik hattı (Alt İstasyon), Tahtalı Teleferik Zirve durağından başlayıp Tahtalı Teleferik Alt İstasyon durağına gidene kadar 2 i̇stansyonlar geçiyor.

Güncel gerçek zamanlı saatleri bulmak ve güzergah haritasını görmek için aşağıdaki OLYMPOS TELEFERIK teleferik i̇stansyonlar birini seçin.

Varış yeri: Alt İstasyon (2 durak)

  • Tahtalı Teleferik Zirve

  • Tahtalı Teleferik Alt İstasyon

OLYMPOS TELEFERIK SSS

  • OLYMPOS TELEFERIK teleferik hattı saat kaçta çalışmaya başlıyor?

    OLYMPOS TELEFERIK teleferik hattı, Pazar, Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi günleri 10:00'da başlar.

  • OLYMPOS TELEFERIK teleferik saat kaçta bitiyor?

    OLYMPOS TELEFERIK teleferik hattı, Pazar, Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi günleri 18:00'da biter

  • OLYMPOS TELEFERIK teleferik saat kaçta geliyor?

    Alt İstasyon Teleferik hattı ne zaman geliyor? Gerçek zamanlı saatler için Canlı Varış Saatlerini Kontrol Et ve sana en yakın olan Alt İstasyon Teleferik saatlerinin tümüne göz at.

  • Olympos Teleferik OLYMPOS TELEFERIK teleferik hattı Emek ve Dayanışma Günü OR İşçi Bayramı tarihinde çalışıyor mu?

    OLYMPOS TELEFERIK teleferik hattının Emek ve Dayanışma Günü OR İşçi Bayramı tarihindeki çalışma saatleri değişebilir. En son değişiklikler ve canlı güncellemeler için Moovit uygulamasını kontrol edin.

  • Yakınımda OLYMPOS TELEFERIK teleferik durağı var mı?

    En yakın OLYMPOS TELEFERIK teleferik durağını görüntülemek için tıklayın Buraya tıkla

OLYMPOS TELEFERIK teleferik Saatleri

OLYMPOS TELEFERIK teleferik hattı her gün çalışmaktadır. Düzenli hareket saatleri: 10:00 - 18:00

GünÇalışma SaatleriSıklık (dk)
Pts10:00 - 18:0015
Sal10:00 - 18:0015
Çar10:00 - 18:0015
Per10:00 - 18:0015
Cum10:00 - 18:0015
Cts10:00 - 18:0015
Paz10:00 - 18:0015

Olympos Teleferik Servis Bildirimleri

Gerçek zamanlı durum bilgisi, teleferik gecikmeleri, rota değişiklikleri, durak konumlarındaki değişiklikler ve diğer hizmet değişiklikleri dahil olmak üzere OLYMPOS TELEFERIK üzerindeki (Tahtalı Teleferik Zirve durağından) tüm güncellemeleri görün. OLYMPOS TELEFERIK (Alt İstasyon) için gerçek zamanlı harita görünümü alın ve harita üzerinde hareket ederken teleferik hattınızı izleyin. Tüm Olympos Teleferik bilgileri için uygulamayı şimdi indirin.

OLYMPOS TELEFERIK hattı teleferik ücreti

Olympos Teleferik OLYMPOS TELEFERIK (Alt İstasyon) ücretleri birkaç faktöre göre değişebilir. Olympos Teleferik bilet ücretleri hakkında daha fazla bilgi için lütfen Moovit uygulamasını veya Olympos Teleferik resmi web sitesini kontrol edin.

Antalya Şehrinin En Popüler Kentsel Mobilite Uygulaması.
Tüm yerel mobilite seçenekleri tek bir uygulamada

OLYMPOS TELEFERIK (Olympos Teleferik)

OLYMPOS TELEFERIK teleferik hattının ilk durağı Tahtalı Teleferik Zirve olup son durağı Tahtalı Teleferik Alt İstasyon durağıdır. OLYMPOS TELEFERIK (Alt İstasyon), her gün çalışıyor.

Ek bilgi: OLYMPOS TELEFERIK hattında 2 i̇stansyonlar bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 3 dakika.

Yolda mısınız? 1.5 milyondan fazla kullanıcının neden en iyi toplu taşıma uygulaması olarak Moovit'e güvendiğini keşfedin. Moovit Olympos Teleferik hatlarını, gerçek zamanlı teleferik saatlerini, canlı yol tariflerini, Antalya konumundaki hat haritalarını sizinle paylaşır ve en yakın OLYMPOS TELEFERIK teleferik i̇stansyonlarlarını bulmanıza yardımcı olur. İnternetiniz yok mu? OLYMPOS TELEFERIK teleferik hatlarının çevrimdışı PDF haritasını ve teleferik saatlerini de indirebilir ve internetsiz kullanabilirsiniz.

OLYMPOS TELEFERIK Gerçek Zamanlı Teleferik Takibi

OLYMPOS TELEFERIK (Alt İstasyon) hattını canlı bir harita üzerinde gerçek zamanlı olarak izleyin ve duraklar arasında hareket ederken konumunu takip edin. Moovit'i OLYMPOS TELEFERIK teleferik takip uygulaması veya canlı Olympos Teleferik teleferik takip uygulaması olarak kullanın ve teleferik hattınızı asla kaçırmayın.

Antalya çevresinde rotanızı planlamak için uygulamayı Olympos Teleferik için bir yolculuk planlayıcı veya Tramvay, Otobüs veya Teleferik için bir seyahat planlayıcı olarak kullanın. Yolculuk planlayıcı, Antalya içindeki Olympos Teleferik ve OLYMPOS TELEFERIK hattı dahil herhangi bir teleferik için güncellenmiş verileri gösterir.

OLYMPOS TELEFERIK - Alternatif yol tarifleri

000000OLYMPOS TELEFERIK
hattının CANLI konumunu takip et