Перейти до основного вмісту

Як дістатися до Соціальний Центр Матері Та Дитини в Чернівці з автобус?

Напрямки до Соціальний Центр Матері Та Дитини (Чернівці) громадським транспортом

Ці транспортні лінії містять маршрути, які проходять поруч із Соціальний Центр Матері Та Дитини

    АвтобусАвтобус: 2729346.ТролейбусТролейбус: 152422.

Як дістатися до Соціальний Центр Матері Та Дитини за допомогою автобус?

Потрібно натиснути на автобус маршрут для перегляду покрокових вказівок щодо подорожі з картами, часом прибуття ліній і оновленими розкладами руху."

Маршрути (автобус) до Соціальний Центр Матері Та Дитини у місті Чернівці

  • 3,вул. Садова - вул. Вижницька,
  • 4,вул. Садова - м/н Цецино,
  • 27,вул. Садова - вул. Якова Степового,
  • 6,Вул. Садова,
  • 29,Автовокзал,
Питання та відповіді
  • Які найближчі станції до Соціальний Центр Матері Та Дитини?

    Найближчими станціями до Соціальний Центр Матері Та Дитини є:

    • Пл. Соборна на відстані 154 метра(ів), 2 хв ходи.
    • Будинок Культури на відстані 183 метра(ів), 3 хв ходи.
    • Вул. Сергіївська на відстані 250 метра(ів), 4 хв ходи.
    • Кінотеатр "Чернівці" на відстані 2577 метра(ів), 33 хв ходи.
  • Які автобус лінії зупиняються біля Соціальний Центр Матері Та Дитини?

    Ці автобус лінії зупиняються поблизу Соціальний Центр Матері Та Дитини: 27, 29, 3, 4.

  • Яка найближча зупинка автобус зупинка до Соціальний Центр Матері Та Дитини у місті Чернівці?

    Найближчий автобус зупинка до Соціальний Центр Матері Та Дитини у Чернівці є Будинок Культури. Це 3 хв пішки.

  • Яка найближча зупинка Тролейбус станція до Соціальний Центр Матері Та Дитини у місті Чернівці?

    Найближчий Тролейбус станція до Соціальний Центр Матері Та Дитини у Чернівці є Пл. Соборна. Це 2 хв пішки.

Знайти Соціальний Центр Матері Та Дитини, Чернівці, на карті

Поїздка транспортом до місця Соціальний Центр Матері Та Дитини в місті Чернівці

Вас цікавить те, як дістатися до Соціальний Центр Матері Та Дитини в Чернівці, Україна? Moovit допоможе вам знайти оптимальний шлях до Соціальний Центр Матері Та Дитини і запропонує покрокові вказівки щодо подорожі туди з найближчої зупинки громадського транспорту.

Moovit відкриває для вас доступ до безкоштовних карт і в режимі реального часу надає вказівки щодо навігації по місту. Переглядайте розклади, маршрути, графіки руху і дізнавайтесь в режимі реального часу як довго триватиме поїздка до Соціальний Центр Матері Та Дитини.

Шукаєте найближчу до Соціальний Центр Матері Та Дитини зупинку або станцію? Перегляньте список зупинок, які є найближчими до вашого пункту призначення: Пл. Соборна; Будинок Культури; Вул. Сергіївська; Кінотеатр "Чернівці".

Автобус: 2729346.Тролейбус: 152422.

Вам потрібен альтернативний маршрут щоб дістатися до пункту призначення раніше? Moovit допоможе його знайти. За допомогою додатку Moovit або нашого веб-сайту отримати вказівки щодо подорожі до Соціальний Центр Матері Та Дитини та з нього надзвичайно просто.

Ми можемо зробити подорож до Соціальний Центр Матері Та Дитини простішою, саме з цієї причини більше 1.5 мільйонів користувачів, в тому числі пасажири в Чернівці, довіряють Moovit як найкращому додатку міського громадського транспорту. Вам не потрібно завантажувати окремий автобусний або залізничний додаток, Moovit - це єдиний багатофункціональний додаток громадського транспорту, який завжди стане вам в нагоді під час пошуку оптимального за часом автобусу або потягу.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Соціальний Центр Матері Та Дитини Адреса: Луковецька вулиця вулиця в Чернівці

Соціальний Центр Матері Та Дитини, Чернівці

Подорожуйте навколо Черновцы громадським транспортом!

Подорожувати навколо Черновцы ніколи не було так просто. Подивіться крок за кроком, як подорожувати до будь-якої пам'ятки, на вулиці або на великій станції громадського транспорту. Перегляньте розклад маршрутів автобусів та потягів: час прибуття, службові сповіщення та докладні маршрути на карті, - щоб ви точно знали, як дістатися до Черновцы.

Подорожуючи до будь-якого пункту призначення навколо Черновцы, використовуйте маршрути Moovit Live Directions з інтерактивними повідомленням, щоб точно дізнатись, де і як далеко ходити, скільки часу чекати ваш транспорт та скільки зупинок залишається. Moovit сповістить вас, коли прийшов час вийти - не потрібно постійно перевіряти, чи є ваша наступна зупинка.

Бажаєте дізнатися, як користуватися громадським транспортом в Черновцы або як платити за проїзд на громадському транспорті в Черновцы? Додаток для пошуку громадського транспорту Moovit допоможе вам легко і з мінімальними витратами переміщатися по місту, користуючись громадським транспортом. У додатку ви знайдете інформацію про тарифи на громадський транспорт, ціни на квитки та інші витрати. Шукаєте карту ліній громадського транспорту в Черновцы? Додаток для пошуку транспорту Moovit показує всі маршрути громадського транспорту в Черновцы з усіма Автобус і Тролейбус маршрутами і зупинками на інтерактивній карті.

Черновцы має типи транспорту 2, у тому числі: Автобус і Тролейбус, експлуатований декількома транспортними агенціями, включаючи КП "Чернівецьке тролейбусне управління", МКП "Тарас", ПП "Багіра", ПП Ілащук Олександр Григорович, ПП Аміхалакіов Михайло Дмитрович, ПП Баранюк Василь Маркович, ПП Вигнан Анатолій Миколайович, ПП Галан Ярослав Іванович, ПП Гарабажіу Аркадій Володимирович, ПП Гнатюк Ірина Василівна, ПП Кирдей Ілля Іванович, ПП Москалюк Михайло Петрович, ПП Мунтян Микола Георгійович, ПП Огородник Олег Анатолійович, ПП Павел Іван Васильович

Лінії громадського транспорту зі станціями поблизу Соціальний Центр Матері Та Дитини у місті Чернівці

Лінії автобус зі станціями поблизу Соціальний Центр Матері Та Дитини у місті Чернівці

Лінії Тролейбус зі станціями поблизу Соціальний Центр Матері Та Дитини у місті Чернівці

Легше дістатися до Соціальний Центр Матері Та Дитини за…