Перейти до основного вмісту

Мариупольское трамвайно-троллейбусное управление 15А автобус Розклад та зупинки маршруту (оновлено)

15А автобус (Ас-2 – Западный) має 8 зупинки відправляється з Пригородная Автостанция №2 (Приміська Автостанція №2) і закінчується в Цмр Западный (Цмр Західний).

Виберіть будь-яку 15А автобус зупинки нижче для перегляду в режимі реального часу актуальних розкладів і карт маршрутів.

Напрямок: Ас-2 – Западный (8 зупинок)

  • Пригородная Автостанция №2 (Приміська Автостанція №2)

  • Улица Куприна (Вулиця Купріна)

  • Азовский Оптовый Рынок (Азовський Оптовий Ринок)

  • Областная Больница (Обласна Лікарня)

  • Трц Портcity

  • Бульвар Шевченко (Бульвар Шевченка)

  • Стадион Западный (Стадіон Західний)

  • Цмр Западный (Цмр Західний)

Часті запитання по 15А

  • О котрій годині розпочинає рух 15А автобус?

    Технічне обслуговування на зупинці початку 15А автобус о 04:28 у неділя, понеділок, вівторок, середа, четвер, п’ятниця, субота.

  • О котрій годині припиняє рух 15А автобус?

    Технічне обслуговування на зупинці лінії 15А автобус о 15:52 у неділя, понеділок, вівторок, середа, четвер, п’ятниця, субота.

  • О котрій годині прибуває 15А автобус?

    Коли прибуває Ас-2 – Западный Автобус? Дізнавайтесь час прибуття в режимі реального часу містить розклад руху в реальному часі. Тут ви можете перевірити повний розклад руху найближчої до вас лінії Ас-2 – Западный Автобус.

  • Чи курсує автобус 15А перевізника «Мариупольское трамвайно-троллейбусное управление» у таке свято:День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні?

    Години роботи маршруту автобус 15А можуть змінюватися в таке свято: День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Див. програму Moovit, щоб дізнатися більше.

  • Чи існує 15А автобус зупинка поблизу мене?

    Натисніть тут, щоб переглянути найближчу 15А автобус зупинка.

Мариупольское трамвайно-троллейбусное управление 15А автобус Карта маршруту - Ас-2 – Западный

15А автобус Карта лінії

15А автобус Розклад руху

15А автобус маршрут працює щодня. Графік роботи: 04:28 - 15:52

ДеньЧас роботиІнтервал (хв)
пн04:28 - 15:526
вт04:28 - 15:526
ср04:28 - 15:526
чт04:28 - 15:526
пт04:28 - 15:526
сб04:28 - 15:5215
нд04:28 - 15:5215

Повідомлення про стан маршрутів: автобус Мариупольское трамвайно-троллейбусное управление

Переглядайте всі оновлення на 15А (від Пригородная Автостанция №2 (Приміська Автостанція №2)), включно з інформацією про поточний стан, затримки автобус, зміни маршрутів, зміну розташування зупинок та будь-які інші зміни в послугах. Переглядайте мапу 15А (Ас-2 – Западный) у реальному часі і відстежуйте переміщення автобус на карті. Завантажте додаток, щоб отримати всю інформацію від Мариупольское трамвайно-троллейбусное управление зараз.

Вартість проїзду на автобус 15А

Ціни Мариупольское трамвайно-троллейбусное управление на 15А (Ас-2 – Западный) можуть змінюватися в залежності від декількох факторів. Інформацію про вартість квитків Мариупольское трамвайно-троллейбусное управление дивіться в додатку Moovit або на офіційному сайті Мариупольское трамвайно-троллейбусное управление.

Найпопулярніша мобільна програма для пересування містом Маріу́поль.
Усі види громадського транспорту в одному додатку

15А (Мариупольское трамвайно-троллейбусное управление)

"Першою зупинкою 15А автобус маршруту є Пригородная Автостанция №2 (Приміська Автостанція №2), а останньою - Цмр Западный (Цмр Західний). 15А (Ас-2 – Западный) здійснюється рух по щодня.

Додаткова інформація: 15А має 8 зупинки і загальна тривалість подорожі цим маршрутом складає приблизно 9 хвилин."

Постійно подорожуєте? Дізнайтесь, чому більше 1.5 мільйонів користувачів довіряють Moovit і вважають його найкращим додатком міського пасажирського транспорту. Moovit інформує вас про маршрути, запропоновані Мариупольское трамвайно-троллейбусное управление, дає можливість користуватися автобус трекером, бачити вказівки щодо подорожі, карти маршрутів ліній в Маріу́поль і допомагає знаходити найближчі до вас 15А автобус зупинки. Відсутній доступ до інтернету? Завантажте офлайнову PDF-карту, автобус розклад для 15А автобус і візьміть їх з собою в дорогу.

Автобус Трекер В Реальному Часі Лініі 15А

Переглядайте лінію 15А (Ас-2 – Западный) на мапі в реальному часі та відстежуйте рух транспорту. Користуйтеся застосунком Moovit для перегляду маршруту 15А автобус та відстеження руху автобус Мариупольское трамвайно-троллейбусное управление й ніколи не спізнюйтесь на автобус.

Використовуйте додаток як планувальник поїздок для Мариупольское трамвайно-троллейбусное управление або планувальник поїздок для Тролейбус, Трамвай або Автобус, щоб спланувати свій маршрут навколо Маріу́поль. Планувальник маршрутів показує оновлені дані для Мариупольское трамвайно-троллейбусное управление і будь-якого автобус, включаючи лінію 15А, в Маріу́поль

Мариупольское трамвайно-троллейбусное управление маршрути в Маріу́поль

Слідкуйте за LIVE розташуванням
3fbfaa15А
в режимі реального часу