Перейти до основного вмісту

Мариупольское трамвайно-троллейбусное управление 5 тролейбус Розклад та зупинки маршруту (оновлено)

5 тролейбус (Ас-2 – Портcity) має 5 станції відправляється з Пригородная Автостанция №2 (Приміська Автостанція №2) і закінчується в Трц Портcity.

Виберіть будь-яку 5 тролейбус станції нижче для перегляду в режимі реального часу актуальних розкладів і карт маршрутів.

Напрямок: Ас-2 – Портcity (5 зупинок)

  • Пригородная Автостанция №2 (Приміська Автостанція №2)

  • Улица Куприна (Вулиця Купріна)

  • Азовский Оптовый Рынок (Азовський Оптовий Ринок)

  • Областная Больница (Обласна Лікарня)

  • Трц Портcity

Часті запитання по 5

  • О котрій годині розпочинає рух 5 тролейбус?

    Технічне обслуговування на зупинці початку 5 тролейбус о 04:37 у неділя, понеділок, вівторок, середа, четвер, п’ятниця, субота.

  • О котрій годині припиняє рух 5 тролейбус?

    Технічне обслуговування на зупинці лінії 5 тролейбус о 05:27 у неділя, понеділок, вівторок, середа, четвер, п’ятниця, субота.

  • О котрій годині прибуває 5 тролейбус?

    Коли прибуває Ас-2 – Портcity Тролейбус? Дізнавайтесь час прибуття в режимі реального часу містить розклад руху в реальному часі. Тут ви можете перевірити повний розклад руху найближчої до вас лінії Ас-2 – Портcity Тролейбус.

  • Чи курсує тролейбус 5 перевізника «Мариупольское трамвайно-троллейбусное управление» у таке свято:Православна Пасха, Свято православної Пасхи and День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні?

    Години роботи маршруту тролейбус 5 можуть змінюватися в таке свято: Православна Пасха, Свято православної Пасхи and День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Див. програму Moovit, щоб дізнатися більше.

  • Чи існує 5 тролейбус станція поблизу мене?

    Натисніть тут, щоб переглянути найближчу 5 тролейбус станція.

Мариупольское трамвайно-троллейбусное управление 5 тролейбус Карта маршруту - Ас-2 – Портcity

5 тролейбус Карта лінії

5 тролейбус Розклад руху

5 тролейбус лінія працює щодня. Графік роботи: 04:37 - 05:27

ДеньЧас роботиІнтервал (хв)
пн04:37 - 05:2750
вт04:37 - 05:2750
ср04:37 - 05:2750
чт04:37 - 05:2750
пт04:37 - 05:2750
сб04:37 - 05:2750
нд04:37 - 05:2750

Повідомлення про стан маршрутів: тролейбус Мариупольское трамвайно-троллейбусное управление

Переглядайте всі оновлення на 5 (від Пригородная Автостанция №2 (Приміська Автостанція №2)), включно з інформацією про поточний стан, затримки тролейбус, зміни маршрутів, зміну розташування зупинок та будь-які інші зміни в послугах. Переглядайте мапу 5 (Ас-2 – Портcity) у реальному часі і відстежуйте переміщення тролейбус на карті. Завантажте додаток, щоб отримати всю інформацію від Мариупольское трамвайно-троллейбусное управление зараз.

Вартість проїзду на тролейбус 5

Ціни Мариупольское трамвайно-троллейбусное управление на 5 (Ас-2 – Портcity) можуть змінюватися в залежності від декількох факторів. Інформацію про вартість квитків Мариупольское трамвайно-троллейбусное управление дивіться в додатку Moovit або на офіційному сайті Мариупольское трамвайно-троллейбусное управление.

Найпопулярніша мобільна програма для пересування містом Маріу́поль.
Усі види громадського транспорту в одному додатку

5 (Мариупольское трамвайно-троллейбусное управление)

"Першою зупинкою 5 тролейбус маршруту є Пригородная Автостанция №2 (Приміська Автостанція №2), а останньою - Трц Портcity. 5 (Ас-2 – Портcity) здійснюється рух по щодня.

Додаткова інформація: 5 має 5 станції і загальна тривалість подорожі цим маршрутом складає приблизно 6 хвилин."

Постійно подорожуєте? Дізнайтесь, чому більше 1.5 мільйонів користувачів довіряють Moovit і вважають його найкращим додатком міського пасажирського транспорту. Moovit інформує вас про маршрути, запропоновані Мариупольское трамвайно-троллейбусное управление, дає можливість користуватися тролейбус трекером, бачити вказівки щодо подорожі, карти маршрутів ліній в Маріу́поль і допомагає знаходити найближчі до вас 5 тролейбус станції. Відсутній доступ до інтернету? Завантажте офлайнову PDF-карту, тролейбус розклад для 5 тролейбус і візьміть їх з собою в дорогу.

Тролейбус Трекер В Реальному Часі Лініі 5

Переглядайте лінію 5 (Ас-2 – Портcity) на мапі в реальному часі та відстежуйте рух транспорту. Користуйтеся застосунком Moovit для перегляду маршруту 5 тролейбус та відстеження руху тролейбус Мариупольское трамвайно-троллейбусное управление й ніколи не спізнюйтесь на тролейбус.

Використовуйте додаток як планувальник поїздок для Мариупольское трамвайно-троллейбусное управление або планувальник поїздок для Тролейбус, Трамвай або Автобус, щоб спланувати свій маршрут навколо Маріу́поль. Планувальник маршрутів показує оновлені дані для Мариупольское трамвайно-троллейбусное управление і будь-якого тролейбус, включаючи лінію 5, в Маріу́поль

Мариупольское трамвайно-троллейбусное управление маршрути в Маріу́поль

Слідкуйте за LIVE розташуванням
ffd11c5
в режимі реального часу