Прескочи до основното съдържание

Как да стигна до Бар Антед/ Bar Anted в Балчик с автобус?

Разгледайте Бар Антед/ Bar Anted, Балчик, на картата

Упъване до Бар Антед/ Bar Anted (Балчик) с обществен транспорт

Следните линии имат маршрути, които минават близо до Бар Антед/ Bar Anted

  • АвтобусАвтобус: 

Как да стигна до Бар Антед/ Bar Anted с автобус?

Кликнете на автобус маршрути, за да видите стъпка по стъпка упътването с карти, време на пристигане на линиите и актуални времеви графици.

Автобус спирки близо до Бар Антед/ Bar Anted в Балчик

  • Елпром,5 минути пеша,

Автобус линии до Бар Антед/ Bar Anted в Балчик

  • 1,Ново Гробище,
  • 3,Площад Рибарски,
Въпроси и Отговори
  • Кои са най-близките спирки до Бар Антед/ Bar Anted?

    Най-близките спирки до Бар Антед/ Bar Anted са:

    • Елпром е на 324 метра разстояние, 5 мин. пеша.
  • Which автобус line stops near Бар Антед/ Bar Anted?

    3

  • Коя е най-близката автобус спирка до Бар Антед/ Bar Anted в Балчик?

    Най-близката автобус спирка до Бар Антед/ Bar Anted в Балчик е Елпром. Има 5 мин. пеша.

Разгледайте Бар Антед/ Bar Anted, Балчик, на картата

Най-популярното Приложение за Градска Мобилност в Балчик.
Всички възможности за локална мобилност в едно приложение

Обществен Транспорт до Бар Антед/ Bar Anted в Балчик

Чудите секак да стигнете до Бар Антед/ Bar Anted в Балчик, България? Moovit ви помага да намерите най-добрия начин да стигнете до Бар Антед/ Bar Anted с упътвания стъпка по стъпка от най-близката спирка на обществения транспорт.

Moovit предоставя безплатни карти и навигации на живо, за да ви помогне да навигирате във вашия град. Преглеждайте графици, маршрути, разписания и разберете колко време отнема да стигнете до Бар Антед/ Bar Anted в реално време.

Търсите най-близката спирка или станция до Бар Антед/ Bar Anted? Разгледайте този списък със спирки, които са най-близо до дестинацията ви: Елпром.

Автобус:

Искате ли да видите дали има друг маршрут, с който ще стигнете до там по-бързо? Moovit ви помага да намерите алтернативни маршрути или времена. Получавайте упътвания от и до Бар Антед/ Bar Anted лесно през Moovit App или Уебсайта.

Ние правим пътуванет до Бар Антед/ Bar Anted лесно, затова над 1.5 милиона потребители, включително и потребители в Балчик, вярват, че Moovit е най-доброто приложение за обществен транспорт. Не е нужно да изтегляте отделни приложения за автобус и за влак, Moovit е вашето транспортно приложение "всичко в едно", което ви помага да намерите най-доброто време на автобус или влак.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Бар Антед/ Bar Anted Адрес: улица Квартал ВВС Балчик, 9600 Балчик в Балчик

Бар Антед/ Bar Anted, Балчик

Придвижвайте се из Балчик с градския транспорт!

Пътуването из Балчик никога не е било толкова лесно. Гледайте упътвания стъпка по стъпка, докато пътувате до всяка забележителност, улица или основна спирка на градския транспорт. Преглеждайте графиците на автобуси и влакове, времена на пристигане, сервизни известия и детайлни маршрути на картата, така ще знаете точно как да стигнете нявсякъде в Балчик.

Когато пътувате до някоя дестинация из Балчик, използвайте Упътването на Живо на Moovit с Известия за Слизане, за да знаете точно до къде и колко далече да вървите, колко време да чакате вашата линия и колко спирки остват. Moovit ще ви извести, когато е време да слезете - няма нужда непрекъснато да проверявате дали следващата спирка е вашата.

Чудите се как да използвате обществен транспорт в Балчик или как да платите за обществен транспорт в Балчик? Приложението за обществен транспорт Moovit може да ви помогне да навигирате в пътя си с обществен транспорт лесно и с минимални разходи. Включва такси за обществен транспорт, цени на билети и разходи. Търсите карта на линиите на обществения транспорт в Балчик? Приложението за обществен транспорт Moovit показва всички карти на обществения транспорт в Балчик с всички автобус маршрути и спирки на интерактивна карта.

Балчик има 1 транспортни видове, включително: автобус, управлявани от няколко транспортни агенции, включително ПП Добрич

Линии на обществен транспорт със спирки най-близо до Бар Антед/ Bar Anted в Балчик

Автобус линии със спирки най-близо до Бар Антед/ Bar Anted в Балчик

По-лесно да стигнете до Бар Антед/ Bar Anted в...