Прескочи до основното съдържание

Как да стигна до Сбз ""Тузлата"" в Балчик с Автобус?

Разгледайте Сбз ""Тузлата"", Балчик, на картата

Упъване до Сбз ""Тузлата"" (Балчик) с обществен транспорт

Следните линии имат маршрути, които минават близо до Сбз ""Тузлата""

  • АвтобусАвтобус:

Как да стигна до Сбз ""Тузлата"" с Автобус?

Кликнете на Автобус маршрути, за да видите стъпка по стъпка упътването с карти, време на пристигане на линиите и актуални времеви графици.

Въпроси и Отговори
  • Кои Автобус линии спират до Сбз ""Тузлата""?

    Тези Автобус линии спират близо до Сбз ""Тузлата"":

Разгледайте Сбз ""Тузлата"", Балчик, на картата

Най-популярното Приложение за Градска Мобилност в Балчик.
Всички възможности за локална мобилност в едно приложение

Обществен Транспорт до Сбз ""Тузлата"" в Балчик

Чудите секак да стигнете до Сбз ""Тузлата"" в Балчик, България? Moovit ви помага да намерите най-добрия начин да стигнете до Сбз ""Тузлата"" с упътвания стъпка по стъпка от най-близката спирка на обществения транспорт.

Moovit предоставя безплатни карти и навигации на живо, за да ви помогне да навигирате във вашия град. Преглеждайте графици, маршрути, разписания и разберете колко време отнема да стигнете до Сбз ""Тузлата"" в реално време.

Автобус:

Искате ли да видите дали има друг маршрут, с който ще стигнете до там по-бързо? Moovit ви помага да намерите алтернативни маршрути или времена. Получавайте упътвания от и до Сбз ""Тузлата"" лесно през Moovit App или Уебсайта.

Ние правим пътуванет до Сбз ""Тузлата"" лесно, затова над 1.5 милиона потребители, включително и потребители в Балчик, вярват, че Moovit е най-доброто приложение за обществен транспорт. Не е нужно да изтегляте отделни приложения за автобус и за влак, Moovit е вашето транспортно приложение "всичко в едно", което ви помага да намерите най-доброто време на автобус или влак.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Местоположение: Балчик

Сбз ""Тузлата""