Прескочи до основното съдържание

Как да стигна до Дарлинг в Банкя с Автобус, Метро или Влак?

Разгледайте Дарлинг, Банкя, на картата

Упъване до Дарлинг (Банкя) с обществен транспорт

Следните линии имат маршрути, които минават близо до Дарлинг

  • АвтобусАвтобус:
  • ВлакВлак:

Как да стигна до Дарлинг с Автобус?

Кликнете на Автобус маршрути, за да видите стъпка по стъпка упътването с карти, време на пристигане на линиите и актуални времеви графици.

Как да стигна до Дарлинг с Влак?

Кликнете на Влак маршрути, за да видите стъпка по стъпка упътването с карти, време на пристигане на линиите и актуални времеви графици.

    Въпроси и Отговори
    • Кои Автобус линии спират до Дарлинг?

      Тези Автобус линии спират близо до Дарлинг: 42, 48

    • Кои Влак линии спират до Дарлинг?

      Тези Влак линии спират близо до Дарлинг: БАНКЯ

    Разгледайте Дарлинг, Банкя, на картата

    Най-популярното Приложение за Градска Мобилност в Банкя.
    Всички възможности за локална мобилност в едно приложение

    Обществен Транспорт до Дарлинг в Банкя

    Чудите секак да стигнете до Дарлинг в Банкя, България? Moovit ви помага да намерите най-добрия начин да стигнете до Дарлинг с упътвания стъпка по стъпка от най-близката спирка на обществения транспорт.

    Moovit предоставя безплатни карти и навигации на живо, за да ви помогне да навигирате във вашия град. Преглеждайте графици, маршрути, разписания и разберете колко време отнема да стигнете до Дарлинг в реално време.

    Автобус:Влак:

    Искате ли да видите дали има друг маршрут, с който ще стигнете до там по-бързо? Moovit ви помага да намерите алтернативни маршрути или времена. Получавайте упътвания от и до Дарлинг лесно през Moovit App или Уебсайта.

    Ние правим пътуванет до Дарлинг лесно, затова над 1.5 милиона потребители, включително и потребители в Банкя, вярват, че Moovit е най-доброто приложение за обществен транспорт. Не е нужно да изтегляте отделни приложения за автобус и за влак, Moovit е вашето транспортно приложение "всичко в едно", което ви помага да намерите най-доброто време на автобус или влак.

    Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

    Дарлинг Адрес: улица Вършец в Банкя

    Дарлинг, Банкя
    По-лесно да стигнете до Дарлинг в...