Прескочи до основното съдържание

Как да стигна до Карана в Малашевци с Автобус, Метро или тролейбус?

Разгледайте Карана, Малашевци, на картата

Упъване до Карана (Малашевци) с обществен транспорт

Следните линии имат маршрути, които минават близо до Карана

  • АвтобусАвтобус:
  • МетроМетро:

Как да стигна до Карана с Автобус?

Кликнете на Автобус маршрути, за да видите стъпка по стъпка упътването с карти, време на пристигане на линиите и актуални времеви графици.

Как да стигна до Карана с Метро?

Кликнете на Метро маршрути, за да видите стъпка по стъпка упътването с карти, време на пристигане на линиите и актуални времеви графици.

Въпроси и Отговори
  • Кои Автобус линии спират до Карана?

    Тези Автобус линии спират близо до Карана: 100, 20

  • Кои Метро линии спират до Карана?

    Тези Метро линии спират близо до Карана: М2

Разгледайте Карана, Малашевци, на картата

Най-популярното Приложение за Градска Мобилност в Малашевци.
Всички възможности за локална мобилност в едно приложение

Обществен Транспорт до Карана в Малашевци

Чудите секак да стигнете до Карана в Малашевци, България? Moovit ви помага да намерите най-добрия начин да стигнете до Карана с упътвания стъпка по стъпка от най-близката спирка на обществения транспорт.

Moovit предоставя безплатни карти и навигации на живо, за да ви помогне да навигирате във вашия град. Преглеждайте графици, маршрути, разписания и разберете колко време отнема да стигнете до Карана в реално време.

Автобус:Метро:

Искате ли да видите дали има друг маршрут, с който ще стигнете до там по-бързо? Moovit ви помага да намерите алтернативни маршрути или времена. Получавайте упътвания от и до Карана лесно през Moovit App или Уебсайта.

Ние правим пътуванет до Карана лесно, затова над 1.5 милиона потребители, включително и потребители в Малашевци, вярват, че Moovit е най-доброто приложение за обществен транспорт. Не е нужно да изтегляте отделни приложения за автобус и за влак, Moovit е вашето транспортно приложение "всичко в едно", което ви помага да намерите най-доброто време на автобус или влак.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Карана Адрес: улица Улица Рояк в Малашевци

Карана, Малашевци
По-лесно да стигнете до Карана в...