Прескочи до основното съдържание

Как да стигна до Старата Липа в Лозенец с автобус, трамвай, метро, влак или тролейбус?

Упъване до Старата Липа (Лозенец) с обществен транспорт

Следните линии имат маршрути, които минават близо до Старата Липа

    АвтобусАвтобус: 7276.ВлакВлак: СОФИЯ.МетроМетро: М2.ТрамвайТрамвай: 101218.

Как да стигна до Старата Липа с автобус?

Кликнете на автобус маршрути, за да видите стъпка по стъпка упътването с карти, време на пристигане на линиите и актуални времеви графици.

Как да стигна до Старата Липа с влак?

Кликнете на влак маршрути, за да видите стъпка по стъпка упътването с карти, време на пристигане на линиите и актуални времеви графици.

Как да стигна до Старата Липа с метро?

Кликнете на метро маршрути, за да видите стъпка по стъпка упътването с карти, време на пристигане на линиите и актуални времеви графици.

Трамвай гара близо до Старата Липа в Лозенец

  • Пл. Журналист (1274), 1 минути пеша,
Въпроси и Отговори
  • Кои са най-близките спирки до Старата Липа?

    Най-близките спирки до Старата Липа са:

    • Пл. Журналист (1274) е на 46 метра разстояние, 1 мин. пеша.
  • Кои автобус линии спират до Старата Липа?

    Тези автобус линии спират близо до Старата Липа: 72, 76.

  • Коя линия на влак спира близо до Старата Липа?

    СОФИЯ

  • Коя линия на метро спира близо до Старата Липа?

    М2

  • Кои трамвай линии спират до Старата Липа?

    Тези трамвай линии спират близо до Старата Липа: 10, 12, 18.

  • Коя е най-близката трамвай станция до Старата Липа в Лозенец?

    Най-близката трамвай станция до Старата Липа в Лозенец е Пл. Журналист (1274). Има 1 мин. пеша.

Разгледайте Старата Липа, Лозенец, на картата

Обществен Транспорт до Старата Липа в Лозенец

Чудите секак да стигнете до Старата Липа в Лозенец, България? Moovit ви помага да намерите най-добрия начин да стигнете до Старата Липа с упътвания стъпка по стъпка от най-близката спирка на обществения транспорт.

Moovit предоставя безплатни карти и навигации на живо, за да ви помогне да навигирате във вашия град. Преглеждайте графици, маршрути, разписания и разберете колко време отнема да стигнете до Старата Липа в реално време.

Търсите най-близката спирка или станция до Старата Липа? Разгледайте този списък със спирки, които са най-близо до дестинацията ви: Пл. Журналист (1274).

Автобус: 7276.Влак: СОФИЯ.Метро: М2.Трамвай: 101218.

Искате ли да видите дали има друг маршрут, с който ще стигнете до там по-бързо? Moovit ви помага да намерите алтернативни маршрути или времена. Получавайте упътвания от и до Старата Липа лесно през Moovit App или Уебсайта.

Ние правим пътуванет до Старата Липа лесно, затова над 1.5 милиона потребители, включително и потребители в Лозенец, вярват, че Moovit е най-доброто приложение за обществен транспорт. Не е нужно да изтегляте отделни приложения за автобус и за влак, Moovit е вашето транспортно приложение "всичко в едно", което ви помага да намерите най-доброто време на автобус или влак.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Старата Липа Адрес: улица Булевард Христо Смирненски 5 в Лозенец

Старата Липа, Лозенец

Придвижвайте се из София с градския транспорт!

Пътуването из София никога не е било толкова лесно. Гледайте упътвания стъпка по стъпка, докато пътувате до всяка забележителност, улица или основна спирка на градския транспорт. Преглеждайте графиците на автобуси и влакове, времена на пристигане, сервизни известия и детайлни маршрути на картата, така ще знаете точно как да стигнете нявсякъде в София.

Когато пътувате до някоя дестинация из София, използвайте Упътването на Живо на Moovit с Известия за Слизане, за да знаете точно до къде и колко далече да вървите, колко време да чакате вашата линия и колко спирки остват. Moovit ще ви извести, когато е време да слезете - няма нужда непрекъснато да проверявате дали следващата спирка е вашата.

Чудите се как да използвате обществен транспорт в София или как да платите за обществен транспорт в София? Приложението за обществен транспорт Moovit може да ви помогне да навигирате в пътя си с обществен транспорт лесно и с минимални разходи. Включва такси за обществен транспорт, цени на билети и разходи. Търсите карта на линиите на обществения транспорт в София? Приложението за обществен транспорт Moovit показва всички карти на обществения транспорт в София с всички Автобус, Влак, Метро, Трамвай и тролейбус маршрути и спирки на интерактивна карта.

София има 5 транспортни видове, включително: Автобус, Влак, Метро, Трамвай и тролейбус, управлявани от няколко транспортни агенции, включително МЕТРОПОЛИТЕН, СТОЛИЧЕН ЕЛЕКТРОТРАНСПОРТ, СТОЛИЧЕН АВТОТРАНСПОРТ, ЕРИДАНТРАНС, БДЖ - ПЪТНИЧЕСКИ ПРЕВОЗИ

Линии на обществен транспорт със спирки най-близо до Старата Липа в Лозенец