Прескочи до основното съдържание

Как да стигна до Университет за национално и световно стопанство (Universitet za natsionalno i svetovno stopanstvo) в Студентски Град с Автобус, Метро или Трамвай?

Разгледайте Университет за национално и световно стопанство (Universitet za natsionalno i svetovno stopanstvo), Студентски Град, на картата

Упъване до Университет за национално и световно стопанство (Universitet za natsionalno i svetovno stopanstvo) (Студентски Град) с обществен транспорт

Следните линии имат маршрути, които минават близо до Университет за национално и световно стопанство (Universitet za natsionalno i svetovno stopanstvo)

  • АвтобусАвтобус:
  • МетроМетро:

Как да стигна до Университет за национално и световно стопанство (Universitet za natsionalno i svetovno stopanstvo) с Автобус?

Кликнете на Автобус маршрути, за да видите стъпка по стъпка упътването с карти, време на пристигане на линиите и актуални времеви графици.

Как да стигна до Университет за национално и световно стопанство (Universitet za natsionalno i svetovno stopanstvo) с Метро?

Кликнете на Метро маршрути, за да видите стъпка по стъпка упътването с карти, време на пристигане на линиите и актуални времеви графици.

Въпроси и Отговори
  • Кои Автобус линии спират до Университет за национално и световно стопанство (Universitet za natsionalno i svetovno stopanstvo)?

    Тези Автобус линии спират близо до Университет за национално и световно стопанство (Universitet za natsionalno i svetovno stopanstvo): 280, 413, 94

  • Кои Метро линии спират до Университет за национално и световно стопанство (Universitet za natsionalno i svetovno stopanstvo)?

    Тези Метро линии спират близо до Университет за национално и световно стопанство (Universitet za natsionalno i svetovno stopanstvo): М1, М2

Разгледайте Университет за национално и световно стопанство (Universitet za natsionalno i svetovno stopanstvo), Студентски Град, на картата

Най-популярното Приложение за Градска Мобилност в Студентски Град.
Всички възможности за локална мобилност в едно приложение

Обществен Транспорт до Университет за национално и световно стопанство (Universitet za natsionalno i svetovno stopanstvo) в Студентски Град

Чудите секак да стигнете до Университет за национално и световно стопанство (Universitet za natsionalno i svetovno stopanstvo) в Студентски Град, България? Moovit ви помага да намерите най-добрия начин да стигнете до Университет за национално и световно стопанство (Universitet za natsionalno i svetovno stopanstvo) с упътвания стъпка по стъпка от най-близката спирка на обществения транспорт.

Moovit предоставя безплатни карти и навигации на живо, за да ви помогне да навигирате във вашия град. Преглеждайте графици, маршрути, разписания и разберете колко време отнема да стигнете до Университет за национално и световно стопанство (Universitet za natsionalno i svetovno stopanstvo) в реално време.

Автобус:Метро:

Искате ли да видите дали има друг маршрут, с който ще стигнете до там по-бързо? Moovit ви помага да намерите алтернативни маршрути или времена. Получавайте упътвания от и до Университет за национално и световно стопанство (Universitet za natsionalno i svetovno stopanstvo) лесно през Moovit App или Уебсайта.

Ние правим пътуванет до Университет за национално и световно стопанство (Universitet za natsionalno i svetovno stopanstvo) лесно, затова над 1.5 милиона потребители, включително и потребители в Студентски Град, вярват, че Moovit е най-доброто приложение за обществен транспорт. Не е нужно да изтегляте отделни приложения за автобус и за влак, Moovit е вашето транспортно приложение "всичко в едно", което ви помага да намерите най-доброто време на автобус или влак.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Университет за национално и световно стопанство (Universitet za natsionalno i svetovno stopanstvo) Адрес: улица Улица 8-ми декември в Студентски Град

Университет за национално и световно стопанство (Universitet za natsionalno i svetovno stopanstvo), Студентски Град
По-лесно да стигнете до Университет за национално и световно стопанство (U… в...