Прескочи до основното съдържание

Как да стигна до Чико в Стрелбище с Автобус, Метро или Трамвай?

Разгледайте Чико, Стрелбище, на картата

Упъване до Чико (Стрелбище) с обществен транспорт

Следните линии имат маршрути, които минават близо до Чико

  • АвтобусАвтобус:
  • МетроМетро:

Как да стигна до Чико с Автобус?

Кликнете на Автобус маршрути, за да видите стъпка по стъпка упътването с карти, време на пристигане на линиите и актуални времеви графици.

Как да стигна до Чико с Метро?

Кликнете на Метро маршрути, за да видите стъпка по стъпка упътването с карти, време на пристигане на линиите и актуални времеви графици.

Въпроси и Отговори
  • Кои Автобус линии спират до Чико?

    Тези Автобус линии спират близо до Чико: 73, 74, 76

  • Кои Метро линии спират до Чико?

    Тези Метро линии спират близо до Чико: М2

Разгледайте Чико, Стрелбище, на картата

Най-популярното Приложение за Градска Мобилност в Стрелбище.
Всички възможности за локална мобилност в едно приложение

Обществен Транспорт до Чико в Стрелбище

Чудите секак да стигнете до Чико в Стрелбище, България? Moovit ви помага да намерите най-добрия начин да стигнете до Чико с упътвания стъпка по стъпка от най-близката спирка на обществения транспорт.

Moovit предоставя безплатни карти и навигации на живо, за да ви помогне да навигирате във вашия град. Преглеждайте графици, маршрути, разписания и разберете колко време отнема да стигнете до Чико в реално време.

Автобус:Метро:

Искате ли да видите дали има друг маршрут, с който ще стигнете до там по-бързо? Moovit ви помага да намерите алтернативни маршрути или времена. Получавайте упътвания от и до Чико лесно през Moovit App или Уебсайта.

Ние правим пътуванет до Чико лесно, затова над 1.5 милиона потребители, включително и потребители в Стрелбище, вярват, че Moovit е най-доброто приложение за обществен транспорт. Не е нужно да изтегляте отделни приложения за автобус и за влак, Moovit е вашето транспортно приложение "всичко в едно", което ви помага да намерите най-доброто време на автобус или влак.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Чико Адрес: улица Улица Костенски Водопад в Стрелбище

Чико, Стрелбище
По-лесно да стигнете до Чико в...