Прескочи до основното съдържание

Чуйпетлово спирка плановик за пътуване

Чуйпетлово спирка - вторник график

ЛинияПосокаВреме
18Чуйпетлево8:41
18Автогара / Жп Гара Перник9:00
18Чуйпетлево18:19
18Автогара / Жп Гара Перник18:20

Разгледайте Чуйпетлово, Перник, на картата

Упъване до Чуйпетлово (Перник) с обществен транспорт

Следните линии имат маршрути, които минават близо до Чуйпетлово

  • АвтобусАвтобус: 

Как да стигна до Чуйпетлово с автобус?

Кликнете на автобус маршрути, за да видите стъпка по стъпка упътването с карти, време на пристигане на линиите и актуални времеви графици.

Въпроси и Отговори
  • Кои автобус линии спират до Чуйпетлово?

    Тези автобус линии спират близо до Чуйпетлово: 18

Разгледайте Чуйпетлово, Перник, на картата

Най-популярното Приложение за Градска Мобилност в Перник.
Всички възможности за локална мобилност в едно приложение

Обществен транспорт до Чуйпетлово спирка в Перник

Търсите упътвания до Чуйпетлово в Перник, България?

Изтеглете приложението Moovit ,за да намерите актуалния график и упътване стъпка по стъпка с Автобус маршрута, които преминават през Чуйпетлово.

Автобус:

Правим лесно возенето с обществения транспорт до Чуйпетлово, поради което над 1.5 милиона потребители, включително и потребители в Перник се доверяват на Moovit като най-доброто приложение за обществен транспорт.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Първата линия до тази спирка е 18, в 8:41, а последната линия е 18 в 18:20.

Тази спирка обслужва линиите на Градски транспорт - Перник

Чуйпетлово

Придвижвайте се из Перник с градския транспорт!

Пътуването из Перник никога не е било толкова лесно. Гледайте упътвания стъпка по стъпка, докато пътувате до всяка забележителност, улица или основна спирка на градския транспорт. Преглеждайте графиците на автобуси и влакове, времена на пристигане, сервизни известия и детайлни маршрути на картата, така ще знаете точно как да стигнете нявсякъде в Перник.

Когато пътувате до някоя дестинация из Перник, използвайте Упътването на Живо на Moovit с Известия за Слизане, за да знаете точно до къде и колко далече да вървите, колко време да чакате вашата линия и колко спирки остват. Moovit ще ви извести, когато е време да слезете - няма нужда непрекъснато да проверявате дали следващата спирка е вашата.

Чудите се как да използвате обществен транспорт в Перник или как да платите за обществен транспорт в Перник? Приложението за обществен транспорт Moovit може да ви помогне да навигирате в пътя си с обществен транспорт лесно и с минимални разходи. Включва такси за обществен транспорт, цени на билети и разходи. Търсите карта на линиите на обществения транспорт в Перник? Приложението за обществен транспорт Moovit показва всички карти на обществения транспорт в Перник с всички автобус маршрути и спирки на интерактивна карта.

Перник има 1 транспортни видове, включително: автобус, управлявани от няколко транспортни агенции, включително Градски транспорт - Перник и Община Кюстендил

По-лесно да стигнете до Чуйпетлово в...