Прескочи до основното съдържание

Как да стигна до Шанс в Стрелбище с Автобус, Метро, Трамвай или тролейбус?

Разгледайте Шанс, Стрелбище, на картата

Упъване до Шанс (Стрелбище) с обществен транспорт

Следните линии имат маршрути, които минават близо до Шанс

  • АвтобусАвтобус:
  • МетроМетро:

Как да стигна до Шанс с Автобус?

Кликнете на Автобус маршрути, за да видите стъпка по стъпка упътването с карти, време на пристигане на линиите и актуални времеви графици.

Как да стигна до Шанс с Метро?

Кликнете на Метро маршрути, за да видите стъпка по стъпка упътването с карти, време на пристигане на линиите и актуални времеви графици.

Въпроси и Отговори
  • Кои Автобус линии спират до Шанс?

    Тези Автобус линии спират близо до Шанс: 74, 76, 83

  • Кои Метро линии спират до Шанс?

    Тези Метро линии спират близо до Шанс: М2

Разгледайте Шанс, Стрелбище, на картата

Най-популярното Приложение за Градска Мобилност в Стрелбище.
Всички възможности за локална мобилност в едно приложение

Обществен Транспорт до Шанс в Стрелбище

Чудите секак да стигнете до Шанс в Стрелбище, България? Moovit ви помага да намерите най-добрия начин да стигнете до Шанс с упътвания стъпка по стъпка от най-близката спирка на обществения транспорт.

Moovit предоставя безплатни карти и навигации на живо, за да ви помогне да навигирате във вашия град. Преглеждайте графици, маршрути, разписания и разберете колко време отнема да стигнете до Шанс в реално време.

Автобус:Метро:

Искате ли да видите дали има друг маршрут, с който ще стигнете до там по-бързо? Moovit ви помага да намерите алтернативни маршрути или времена. Получавайте упътвания от и до Шанс лесно през Moovit App или Уебсайта.

Ние правим пътуванет до Шанс лесно, затова над 1.5 милиона потребители, включително и потребители в Стрелбище, вярват, че Moovit е най-доброто приложение за обществен транспорт. Не е нужно да изтегляте отделни приложения за автобус и за влак, Moovit е вашето транспортно приложение "всичко в едно", което ви помага да намерите най-доброто време на автобус или влак.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Шанс Адрес: улица Улица Бадемова гора в Стрелбище

Шанс, Стрелбище
По-лесно да стигнете до Шанс в...