Прескочи до основното съдържание

Как да стигна до Sibel 2013 Ood в Разград с автобус?

Разгледайте Sibel 2013 Ood, Разград, на картата

Упъване до Sibel 2013 Ood (Разград) с обществен транспорт

Следните линии имат маршрути, които минават близо до Sibel 2013 Ood

  • АвтобусАвтобус: 

Как да стигна до Sibel 2013 Ood с автобус?

Кликнете на автобус маршрути, за да видите стъпка по стъпка упътването с карти, време на пристигане на линиите и актуални времеви графици.

Автобус спирки близо до Sibel 2013 Ood в Разград

  • Център,6 минути пеша,
  • Хотел Централ,6 минути пеша,
  • Абритус,9 минути пеша,

Автобус линии до Sibel 2013 Ood в Разград

  • 3,Бизнес Зона Перистър,
  • 5,Ж.К. Орел,
  • 6,Гробищен Парк,
  • 2,Централна Жп Гара,
  • 8,Автогара,
  • 4,Ж.К. Орел,
Въпроси и Отговори
  • Кои са най-близките спирки до Sibel 2013 Ood?

    Най-близките спирки до Sibel 2013 Ood са:

    • Център е на 372 метра разстояние, 6 мин. пеша.
    • Хотел Централ е на 414 метра разстояние, 6 мин. пеша.
    • Абритус е на 624 метра разстояние, 9 мин. пеша.
  • Кои автобус линии спират до Sibel 2013 Ood?

    Тези автобус линии спират близо до Sibel 2013 Ood: 2, 5

  • Коя е най-близката автобус спирка до Sibel 2013 Ood в Разград?

    Най-близките автобус спирки до Sibel 2013 Ood в Разград са Център and Хотел Централ. Най-близкият е на 6 мин. пеша.

Разгледайте Sibel 2013 Ood, Разград, на картата

Най-популярното Приложение за Градска Мобилност в Разград.
Всички възможности за локална мобилност в едно приложение

Обществен Транспорт до Sibel 2013 Ood в Разград

Чудите секак да стигнете до Sibel 2013 Ood в Разград, България? Moovit ви помага да намерите най-добрия начин да стигнете до Sibel 2013 Ood с упътвания стъпка по стъпка от най-близката спирка на обществения транспорт.

Moovit предоставя безплатни карти и навигации на живо, за да ви помогне да навигирате във вашия град. Преглеждайте графици, маршрути, разписания и разберете колко време отнема да стигнете до Sibel 2013 Ood в реално време.

Търсите най-близката спирка или станция до Sibel 2013 Ood? Разгледайте този списък със спирки, които са най-близо до дестинацията ви: Център; Хотел Централ; Абритус.

Автобус:

Искате ли да видите дали има друг маршрут, с който ще стигнете до там по-бързо? Moovit ви помага да намерите алтернативни маршрути или времена. Получавайте упътвания от и до Sibel 2013 Ood лесно през Moovit App или Уебсайта.

Ние правим пътуванет до Sibel 2013 Ood лесно, затова над 1.5 милиона потребители, включително и потребители в Разград, вярват, че Moovit е най-доброто приложение за обществен транспорт. Не е нужно да изтегляте отделни приложения за автобус и за влак, Moovit е вашето транспортно приложение "всичко в едно", което ви помага да намерите най-доброто време на автобус или влак.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Sibel 2013 Ood Адрес: улица Улица Осъм Разград, 7200 Разград в Разград

Sibel 2013 Ood, Разград

Придвижвайте се из Разград с градския транспорт!

Пътуването из Разград никога не е било толкова лесно. Гледайте упътвания стъпка по стъпка, докато пътувате до всяка забележителност, улица или основна спирка на градския транспорт. Преглеждайте графиците на автобуси и влакове, времена на пристигане, сервизни известия и детайлни маршрути на картата, така ще знаете точно как да стигнете нявсякъде в Разград.

Когато пътувате до някоя дестинация из Разград, използвайте Упътването на Живо на Moovit с Известия за Слизане, за да знаете точно до къде и колко далече да вървите, колко време да чакате вашата линия и колко спирки остват. Moovit ще ви извести, когато е време да слезете - няма нужда непрекъснато да проверявате дали следващата спирка е вашата.

Чудите се как да използвате обществен транспорт в Разград или как да платите за обществен транспорт в Разград? Приложението за обществен транспорт Moovit може да ви помогне да навигирате в пътя си с обществен транспорт лесно и с минимални разходи. Включва такси за обществен транспорт, цени на билети и разходи. Търсите карта на линиите на обществения транспорт в Разград? Приложението за обществен транспорт Moovit показва всички карти на обществения транспорт в Разград с всички автобус маршрути и спирки на интерактивна карта.

Разград има 1 транспортни видове, включително: автобус, управлявани от няколко транспортни агенции, включително Градски транспорт Разград

Линии на обществен транспорт със спирки най-близо до Sibel 2013 Ood в Разград

Автобус линии със спирки най-близо до Sibel 2013 Ood в Разград

По-лесно да стигнете до Sibel 2013 Ood в...