Прескочи до основното съдържание
Влак -

КЛЕПТУЗА Линия

16270: Септември / Septemvri

БДЖ - ПЪТНИЧЕСКИ ПРЕВОЗИ

БДЖ - ПЪТНИЧЕСКИ ПРЕВОЗИ КЛЕПТУЗА влак График на маршрута и спирки (Актуализирано)

КЛЕПТУЗА влак (16270: Септември / Septemvri) 8 гара заминава от Велинград / Velingrad и завършва курса на Септември ( Теснопътна) / Septemvri (Tesnopatna).

КЛЕПТУЗА влак преглед на времевия график за предстоящата седмица: Тръгва ведниж на ден в 05:55. Работни дни тази седмица:дни от седмицата.

Изберете някоя от КЛЕПТУЗА влак гара по-долу, за да намерите актуализирани времеви графици в реално време и да видите картата на маршрута им.

Направление: 16270: Септември / Septemvri (8 спирки)

  • Велинград / Velingrad

  • Костандово / Kostandovo

  • Долене / Dolene

  • Цепина / Tsepina

  • Марко Николов / Marko Nikolaev

  • Варвара / Varvara

  • Пампорово / Pamporovo

  • Септември ( Теснопътна) / Septemvri (Tesnopatna)

КЛЕПТУЗА ЧЗВ

  • В колко часа започва работа КЛЕПТУЗА влак?

    Услугите на влак КЛЕПТУЗА започват в 05:55 в понеделник, вторник, сряда, четвъртък, петък.

  • В колко часа КЛЕПТУЗА влак спра да работи?

    Услугите на влак КЛЕПТУЗА приключват в 05:55 в понеделник, вторник, сряда, четвъртък, петък.

  • В колко часа пристига КЛЕПТУЗА влак?

    Кога идва влак линия 16270: Септември / Septemvri? Проверете Времената на Пристигане в Реално Време за време на пристигане наживо и вижте пълния график за влак линия 16270: Септември / Septemvri, който е най-близо до Вашето местоположение.

  • Има ли КЛЕПТУЗА влак станция близо до мен?

    Кликнете тук, за да видите най-близката КЛЕПТУЗА влак станция.

БДЖ - ПЪТНИЧЕСКИ ПРЕВОЗИ КЛЕПТУЗА влак Карта на линията – 16270: Септември / Septemvri

КЛЕПТУЗА влак Карта на Линията

КЛЕПТУЗА влак График

КЛЕПТУЗА влак линия работи в дни от седмицата. Редовни часове по график: 05:55

ДенРаботни часовеЧестота (мин)
пон05:55Еднократно заминаване
вто05:55Еднократно заминаване
сря05:55Еднократно заминаване
чет05:55Еднократно заминаване
пет05:55Еднократно заминаване
събНе РаботиНе Работи
недНе РаботиНе Работи

БДЖ - ПЪТНИЧЕСКИ ПРЕВОЗИ влак Известия за Услуги

Вижте всички актуализации на КЛЕПТУЗА (от Велинград / Velingrad), включително информация за статус в реално време, влак закъснения, промени на маршрути, промени на местоположения на спирки и всякакви други промени в услугата. Получете преглед на карта в реално време на КЛЕПТУЗА (16270: Септември / Septemvri) и проследете влак, докато се движи по картата. Изтеглете приложението за цялата информация за БДЖ - ПЪТНИЧЕСКИ ПРЕВОЗИ сега.

Такса на линия КЛЕПТУЗА влак

Цените на БДЖ - ПЪТНИЧЕСКИ ПРЕВОЗИ КЛЕПТУЗА (16270: Септември / Septemvri) може да се променят въз основа на няколко фактора. За повече информация относно цените на билети за БДЖ - ПЪТНИЧЕСКИ ПРЕВОЗИ, моля, проверете приложението Moovit или официалния уебсайт на БДЖ - ПЪТНИЧЕСКИ ПРЕВОЗИ.

Най-популярното Приложение за Градска Мобилност в Пазарджик.
Всички възможности за локална мобилност в едно приложение

КЛЕПТУЗА (БДЖ - ПЪТНИЧЕСКИ ПРЕВОЗИ)

Първата спирка от маршрута КЛЕПТУЗА влак е Велинград / Velingrad, а последната спирка е Септември ( Теснопътна) / Septemvri (Tesnopatna). КЛЕПТУЗА (16270: Септември / Septemvri) работи в дни от седмицата.

Допълнителна информация: КЛЕПТУЗА има 8 гара, а общата продължителност на пътуването за този маршрут е приблизително 85 минути.

В движение сте? Вижте защо над 1.5 потребители вярват на Moovit като най-доброто приложение за обществен транспорт. Moovit Ви предлага маршрути на БДЖ - ПЪТНИЧЕСКИ ПРЕВОЗИ , влак тракери в реално време, упътване в реално време, маршрутни карти на линии в Пазарджик и помага да намерите най-близкия КЛЕПТУЗА влак гара до вас. Нямате интернет достъп? Изтеглете офлайн PDF карта и графици за влак за КЛЕПТУЗА влак, за да поемете на път.

Влак тракер на линия КЛЕПТУЗА в реално време

Проследете линия КЛЕПТУЗА (16270: Септември / Septemvri) на картата наживо в реално време и следвайте местоположението ѝ, докато се движи между спирките. Използвайте Moovit като влак тракер на линия КЛЕПТУЗА влак тракер приложение на наживо БДЖ - ПЪТНИЧЕСКИ ПРЕВОЗИ и никога не изпускайте своя влак.

Използвайте приложението като програма за планиране на пътуване за БДЖ - ПЪТНИЧЕСКИ ПРЕВОЗИ или програма за планиране на пътуване за влак, автобус или тролейбус, за да планирате маршрута си около Пазарджик. Организаторът на пътуване показва актуализирани данни за БДЖ - ПЪТНИЧЕСКИ ПРЕВОЗИ и всеки влак, включително линия КЛЕПТУЗА, в Пазарджик

КЛЕПТУЗА - Алтернативни Упътвания

Следвайте местоположението НА ЖИВО на линия
810016КЛЕПТУЗА