Salta al contingut principal

Troba les millors rutes cap a Carretera De Montaup, Andorra la Vella

Mira Carretera De Montaup, Andorra la Vella, al mapa

Indicacions a Carretera De Montaup de Andorra la Vella amb transport públic

Les següents vies de trànsit tenen rutes que passen a prop de Carretera De Montaup

 • BusBus: 

Com arribar a Carretera De Montaup amb bus?

Fes clic a la ruta de bus per veure indicacions pas a pas amb mapes, horaris d'arribada de la línia i horaris actualitzats.

Estacions de bus a prop de Carretera De Montaup a Andorra la Vella

 • Mereig,35 min caminant,

Bus línies a Carretera De Montaup a Andorra la Vella

 • BN2,Andorra La Vella – Canillo,
 • L4,Pas De La Casa,
Preguntes i respostes
 • Quines són les estacions més properes a Carretera De Montaup?

  Les estacions més properes a Carretera De Montaup són:

  • Mereig és a 2760 metres de distància, 35 minuts caminant.
 • Quina línia de bus para prop de Carretera De Montaup?

  L4

Mira Carretera De Montaup, Andorra la Vella, al mapa

Transport Públic fins a Carretera De Montaup a Andorra la Vella

Com arribar a Carretera De Montaup a Andorra la Vella, Andorra?

És fàcil amb Moovit. Escrivu la teva adreça postal i el cercador de ruta de Moovit localitzarà la manera més ràpida d'arribar-hi. No estàs segur a on baixar al carrer? Descarrega't l'aplicació Moovit per a trobar adreces en directe (incloent-hi el lloc on baixar a Carretera De Montaup), consulta els horaris i obtingues les hores d'arribada estimades de les teves línies preferides de bus.

Busques la parada o l'estació més propera a Carretera De Montaup? Consulta aquesta llista amb les parades més properes disponibles per a la teva destinació: Mereig.

Bus:

Descarrega l'aplicació Moovit per veure el calendari actual i les rutes disponibles a Andorra la Vella. No cal instal·lar cap aplicació d'autobús especial per comprovar l'hora de l'autobús o l'horari d'un tren. Moovit és l'única aplicació de trànsit tot-en-un que t'ajuda a arribar a on has d'anar.

Fem fàcil arribar en transport públic fins a Carretera De Montaup, de manera que més de 1.5 milions d'usuaris, inclosos els usuaris de Andorra la Vella confien en Moovit com la millor aplicació per al transport públic.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Ubicació: Andorra la Vella

Carretera De Montaup

Mou-te per Andorra la Vella amb transport públic!

Viatjar per Andorra la Vella mai ha estat tan fàcil. Tindràs indicacions pas a pas mentre vas d'un dels llocs més populars, carrer o principal estació. Mira els horaris de bus i tren, els temps d'arribada, les alertes de servei i les rutes detallades al mapa, per saber exactament com anar a qualsevol lloc de Andorra la Vella.

Quan viatges des de qualsevol lloc de Andorra la Vella pots fer servir les Indicacions en viu de Moovit per rebre Notificacions de baixada i saber exactament quan i fins on caminar, quant temps esperar la teva línia i quantes parades et queden. Moovit t'avisarà quan sigui el moment de baixar - no hauràs d'anar mirant constantment si la teva és la següent parada.

Et preguntes com utilitzar el transport públic a Andorra la Vella o com pagar el transport públic a Andorra la Vella? L'app de transport públic de Moovit us pot ajudar a navegar pel vostre camí amb transport públic fàcilment i amb un cost mínim. Inclou les taxes de transport públic, els preus dels bitllets i els costos. Busques un mapa de les línies de transport públic de Andorra la Vella? L'app de transport públic de Moovit mostra tots els mapes de transport públic de Andorra la Vella amb totes les rutes i parades de bus en un mapa interactiu.

Andorra la Vella té 1 tipus de trànsit, incloent: bus, operatius per diferents empreses, incloent-hi Cooperativa Interurbana Andorrana i Grup Montmantell

Línies de transport públic amb estacions més properes a Carretera De Montaup a Andorra la Vella

Línies bus amb estacions més properes a Carretera De Montaup a Andorra la Vella

Més fàcil arribar a Carretera De Montaup a...