Com arribar a Consell De La Terra a Les Escaldes amb Bus

Inici
Destí
Cercar

Indicacions a Consell De La Terra de Les Escaldes amb transport públic

Fes clic a una ruta per obtenir horaris actualitzats, arribades en viu i indicacions pas a pas.

Fes clic a una ruta per veure els horaris actualitzats

Preguntes i respostes

Quines són les estacions més properes a Consell De La Terra?

 • Les estacions més properes a Consell De La Terra són:
  • Arnaldeta De Caboet és a 87 metres de distància, 2 minuts caminant
  • Dama De Gel és a 185 metres de distància, 3 minuts caminant
  • Esteve Albert és a 301 metres de distància, 5 minuts caminant
  • La Unió és a 320 metres de distància, 5 minuts caminant
  • La Trenca és a 405 metres de distància, 6 minuts caminant

Quines Bus línies paren a prop de Consell De La Terra?

Obtenir indicacions des de la teva ubicació actual
Moovit es el Número #1 aplicació de trànsit.
Dóna suport a més de 2600 ciutats a més de 85+ països arreu del món!
Placa de Google Play Placa de AppStore

Veure totes les rutes que s'aturen a Consell De La Terra a Les Escaldes, Andorra.

No busques Consell De La Terra? Vols trobar les ubicacions més properes a Bus més pròximes a tu? Selecciona una altra estació o vés a la nostra vista del mapa per trobar l'autobús, el tren o una altra Les Escaldes estació més propera a mi.

Vols saber quines estacions estan a prop meu en aquest moment? Cerca les Bus estacions més properes a tu, descarrega't l'aplicació Moovit. Amb la nostra aplicació, pots trobar la parada d'autobús més propera, l'estació de tren o trobar rutes i horaris alternatius que et portaran a Consell De La Terra.

Busques una estació específica propera a la teva destinació? Troba la parada més propera o les parades alternatives més properes a Consell De La Terra amb Moovit. Selecciona d'aquesta llista de les estacions alternatives per a Consell De La Terra: Arnaldeta De Caboet; Dama De Gel; Esteve Albert; La Unió; La Trenca.

Cerca altres alternatives de transport públic rellevants, com ara les rutes de Bus, per arribar a la teva destinació. Les següents opcions de transport tenen rutes que passen a prop de Consell De La Terra - Bus: L1, L4.

Com arribar a Consell De La Terra ara és molt més fàcil amb Moovit. No necessites tenir una aplicació específica d'autobús per comprovar l'hora dels busos o una aplicació de tren per veure els seus horaris: Moovit té tota la informació del transport públic en una aplicació gratuïta i fàcil d'usar. Per aquest motiu, Google Play Store i l'App Store d'Apple han seleccionat a Moovit com una de les millors aplicacions de transport públic disponibles i per això més de 250 milions d'usuaris, inclosos els de Les Escaldes, confien les seves necessitats de transport públic en Moovit!

Consell De La Terra, Les Escaldes
Consell De La Terra, Les Escaldes El Consell General d'Andorra és el nom que rep el parlament unicameral d'Andorra, sovint anomenat pel nom històric Consell General de les Valls. D'acord amb la constitució andorrana de 1993, la població nacional i les set parròquies hi tenen representació mixta i paritària. El Consell General exerceix la potestat legislativa segons la doctrina de la separació de poders. La Casa de la Vall ha estat la seu històrica del consell, tant de l'època constitucional com preconstitucional i a la sisena legislatura entra en funcionament la nova seu.
Com arribar a Consell De La Terra amb transport públic - Sobre el lloc

Estacions més pròximes a Consell De La Terra a Les Escaldes

Moovit - La teva aplicació de trànsit local per a Android i iOS
Moovit Arribades en directe, horaris, plànols i més