Salta al contingut principal

Com arribar a Església Sant Pere Del Pas De La Casa a El Pas De La Casa amb bus?

Mira Església Sant Pere Del Pas De La Casa, El Pas De La Casa, al mapa

Indicacions a Església Sant Pere Del Pas De La Casa de El Pas De La Casa amb transport públic

Les següents vies de trànsit tenen rutes que passen a prop de Església Sant Pere Del Pas De La Casa

  • BusBus: 

Com arribar a Església Sant Pere Del Pas De La Casa amb bus?

Fes clic a la ruta de bus per veure indicacions pas a pas amb mapes, horaris d'arribada de la línia i horaris actualitzats.

Preguntes i respostes
  • Quines bus línies paren a prop de Església Sant Pere Del Pas De La Casa?

    Aquestesbus línies paren a prop de Església Sant Pere Del Pas De La Casa: L4

Mira Església Sant Pere Del Pas De La Casa, El Pas De La Casa, al mapa

L'aplicació de Mobilitat Urbana Més Popular a El Pas De La Casa.
Totes les opcions locals de mobilitat en una app

Transport Públic fins a Església Sant Pere Del Pas De La Casa a El Pas De La Casa

Et preguntes com arribar a Església Sant Pere Del Pas De La Casa dins de El Pas De La Casa, Andorra? Moovit t'ajuda a trobar la millor manera d'arribar a Església Sant Pere Del Pas De La Casa amb indicacions pas a pas des de l'estació de trànsit més propera.

Moovit proporciona mapes gratuïts i indicacions en directe per ajudar-te a navegar per la teva ciutat. Consulta horaris, rutes, horaris i esbrina quant triga a arribar a Església Sant Pere Del Pas De La Casa en temps real.

Bus:

Vols veure si hi ha una altra ruta que t'hi porti en un moment? Moovit t'ajuda a trobar rutes o horaris alternatius. Aconsegueix direccions des de Església Sant Pere Del Pas De La Casa fàcilment des de l'aplicació o lloc web de Moovit.

Fem fàcil anar a Església Sant Pere Del Pas De La Casa, és per això que més de 1.5 milions d'usuaris, inclosos els de El Pas De La Casa, confien en Moovit com la millor aplicació per al transport públic. No et cal baixar cap aplicació d'autobús o tren, Moovit és la teva aplicació de transport tot en un que t'ajudarà a trobar el millor horari d'autobús o tren disponible.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Església Sant Pere Del Pas De La Casa Adreça: carrer Avinguda del Consell General a El Pas De La Casa

Església Sant Pere Del Pas De La Casa, El Pas De La Casa

Mou-te per El Pas De La Casa amb transport públic!

Viatjar per El Pas De La Casa mai ha estat tan fàcil. Tindràs indicacions pas a pas mentre vas d'un dels llocs més populars, carrer o principal estació. Mira els horaris de bus i tren, els temps d'arribada, les alertes de servei i les rutes detallades al mapa, per saber exactament com anar a qualsevol lloc de El Pas De La Casa.

Quan viatges des de qualsevol lloc de El Pas De La Casa pots fer servir les Indicacions en viu de Moovit per rebre Notificacions de baixada i saber exactament quan i fins on caminar, quant temps esperar la teva línia i quantes parades et queden. Moovit t'avisarà quan sigui el moment de baixar - no hauràs d'anar mirant constantment si la teva és la següent parada.

Et preguntes com utilitzar el transport públic a El Pas De La Casa o com pagar el transport públic a El Pas De La Casa? L'app de transport públic de Moovit us pot ajudar a navegar pel vostre camí amb transport públic fàcilment i amb un cost mínim. Inclou les taxes de transport públic, els preus dels bitllets i els costos. Busques un mapa de les línies de transport públic de El Pas De La Casa? L'app de transport públic de Moovit mostra tots els mapes de transport públic de El Pas De La Casa amb totes les rutes i parades de bus en un mapa interactiu.

El Pas De La Casa té 1 tipus de trànsit, incloent: bus, operatius per diferents empreses, incloent-hi Cooperativa Interurbana Andorrana i Grup Montmantell

Més fàcil arribar a Església Sant Pere Del Pas De La Casa a...