Com arribar a Sant Marti de La Cortinada a Andorra la Vella amb Bus

Inici
Destí
Cercar

Indicacions a Sant Marti de La Cortinada de Andorra la Vella amb transport públic

Fes clic a una ruta per veure els horaris actualitzats

Fes clic a una ruta per obtenir horaris actualitzats, arribades en viu i indicacions pas a pas.

Com arribar a Sant Marti de La Cortinada amb Bus

Fes clic a la ruta de Bus per veure indicacions pas a pas amb mapes, horaris d'arribada de la línia i horaris actualitzats.

Des de Grandvalira (Sector Del Tarter) 133 min
Camina
Bus - L4
Bus - L6
Camina
Des de Andorra 83 min
Camina
Bus - L2
Bus - L6
Camina
Des de El Tarter 118 min
Bus - L4
Bus - L6
Camina
Des de Cheese's Art, Les Escaldes 60 min
Camina
Bus - L6
Camina

Preguntes i respostes

Quines Bus línies paren a prop de Sant Marti de La Cortinada?

AquestesBus línies paren a prop de Sant Marti de La Cortinada: L6.

Obtenir indicacions des de la teva ubicació actual
Moovit es el Número #1 aplicació de trànsit.
Dóna suport a més de 2700 ciutats a més de 90+ països arreu del món!
Placa de Google Play Placa de AppStore
Afegeix aquesta insígnia a la teva pàgina web. Fes clic per copiar l' HTML

Busques indicacions fins a Sant Marti de La Cortinada a Andorra la Vella, Andorra?

Arribar a Sant Marti de La Cortinada ara és molt més fàcil amb Moovit. Obtingues indicacions i busca la parada més propera mitjançant l'aplicació mòbil Moovit o l'aplicació web Moovit.

Bus i d'altres opcions són alternatives de transport públic rellevants que es poden utilitzar per arribar a la teva destinació. Les següents línies de trànsit tenen rutes que passen a prop de Sant Marti de La Cortinada - Bus: L6.

Utilitzes una aplicació d'autobús específica per comprovar l'horari del bus? I una aplicació de tren diferent per aconseguir els temps d'arribada del tren? Amb Moovit, tenim totes les opcions de transport públic en una aplicació gratuïta fàcil d'usar.

Moovit t'ajuda a trobar les indicacions més ràpides cap a Sant Marti de La Cortinada, amb els horaris de temps més actualitzats. Baixa't la nostra aplicació per obtenir indicacions pas a pas en directe, l'estimació de l'horari en temps real i quina línia de transport pròxima et portarà a Sant Marti de La Cortinada en el menor temps possible. Baixa't Moovit per veure per què la Google Play Store i l'App Store d'Apple ens van votar com una de les millors aplicacions de transport disponibles.

Sant Marti de La Cortinada
Sant Marti de La Cortinada Sant Martí de la Cortinada és una església romànica localitzada al nord d'Ordino, Principat d'Andorra, declarada Bé d’interès cultural.L'edifici original ha sofert diferents transformacions i ampliacions al llarg del temps, les quals l'han anat eixamplant cap al nord. En l'actualitat presenta una nau única, de planta gairebé quadrada, amb capelles laterals i absis quadrangular. Cal destacar que les successives transformacions del temple van fer que se'n reorientés la capçalera, de manera que l'original romànica queda a la dreta de l'entrada actual. El campanar, de dos pisos, es localitza al peu de la primitiva nau romànica i cal destacar-hi una original decoració en dents de serra sota el ràfec. Sant Martí és una església que va tenir una important decoració pictòrica. El 1968, quan es procedia a la seva restauració, es van localitzar a la zona de l'absis les pintures murals romàniques, datables a finals del segle XII. Destaquen entre elles les figures d'un animal fantàstic (una mena de llop amb llengua bífida) i un personatge de nom Guillem Guifré, que porta un ganivet i una copa. També s'hi troba representat el bisbe Sant Martí de Tours. El temple conté també altres elements importants, com un conjunt de quatre retaules barrocs del segle XVIII (el principal dedicat al patró de l'església), mobiliari de fusta del segle XVII, un carilló de roda i un interessant conjunt de reixes de ferro forjat que protegeixen l'altar major i les capelles laterals.
Com arribar a Sant Marti de La Cortinada amb transport públic - Sobre el lloc
Moovit - La teva aplicació de trànsit local per a Android i iOS
Moovit Arribades en directe, horaris, plànols i més