Salta al contingut principal

Com arribar a Sant Marti de La Cortinada a Andorra la Vella amb Bus?

Mira Sant Marti de La Cortinada, Andorra la Vella, al mapa

Indicacions a Sant Marti de La Cortinada de Andorra la Vella amb transport públic

Les següents vies de trànsit tenen rutes que passen a prop de Sant Marti de La Cortinada

Com arribar a Sant Marti de La Cortinada amb Bus?

Fes clic a la ruta de Bus per veure indicacions pas a pas amb mapes, horaris d'arribada de la línia i horaris actualitzats.

Estacions de Bus a prop de Sant Marti de La Cortinada a Andorra la Vella

Nom de l'estació Distància
Of. De Turisme 34 min caminant
Prat De La Solana 82 min caminant

Bus línies a Sant Marti de La Cortinada a Andorra la Vella

Nom de la Línia Direcció
BN1 Andorra La Vella – Ordino
L6 Ordino
M1 La Massana
M2 Pal
L5 Andorra La Vella
Preguntes i respostes
 • Quines són les estacions més properes a Sant Marti de La Cortinada?

  Les estacions més properes a Sant Marti de La Cortinada són:

  • Of. De Turisme és a 2642 metres de distància, 34 minuts caminant.
  • Prat De La Solana és a 6324 metres de distància, 82 minuts caminant.
  Més detalls
 • Quines Bus línies paren a prop de Sant Marti de La Cortinada?

  AquestesBus línies paren a prop de Sant Marti de La Cortinada: L6.

  Més detalls

Mira Sant Marti de La Cortinada, Andorra la Vella, al mapa

L'aplicació de Mobilitat Urbana Més Popular a Andorra la Vella.
Totes les opcions locals de mobilitat en una app
Get it on Google Play Download on the App Store

Transport Públic fins a Sant Marti de La Cortinada a Andorra la Vella

Et preguntes com arribar a Sant Marti de La Cortinada dins de Andorra la Vella, Andorra? Moovit t'ajuda a trobar la millor manera d'arribar a Sant Marti de La Cortinada amb indicacions pas a pas des de l'estació de trànsit més propera.

Moovit proporciona mapes gratuïts i indicacions en directe per ajudar-te a navegar per la teva ciutat. Consulta horaris, rutes, horaris i esbrina quant triga a arribar a Sant Marti de La Cortinada en temps real.

Busques la parada o l'estació més propera a Sant Marti de La Cortinada? Consulta aquesta llista de parades més properes al teu destí: Of. De Turisme; Prat De La Solana.

Pots obtenir Sant Marti de La Cortinada per a Bus. Aquestes són les línies i rutes que tenen parades properes - Bus: L6

Vols veure si hi ha una altra ruta que t'hi porti en un moment? Moovit t'ajuda a trobar rutes o horaris alternatius. Aconsegueix direccions des de Sant Marti de La Cortinada fàcilment des de l'aplicació o lloc web de Moovit.

Fem fàcil anar a Sant Marti de La Cortinada, és per això que més de 930 milions d'usuaris, inclosos els de Andorra la Vella, confien en Moovit com la millor aplicació per al transport públic. No et cal baixar cap aplicació d'autobús o tren, Moovit és la teva aplicació de transport tot en un que t'ajudarà a trobar el millor horari d'autobús o tren disponible.

Sant Marti de La Cortinada
Sant Marti de La Cortinada Sant Martí de la Cortinada és una església romànica localitzada al nord d'Ordino, Principat d'Andorra, declarada Bé d’interès cultural.L'edifici original ha sofert diferents transformacions i ampliacions al llarg del temps, les quals l'han anat eixamplant cap al nord. En l'actualitat presenta una nau única, de planta gairebé quadrada, amb capelles laterals i absis quadrangular. Cal destacar que les successives transformacions del temple van fer que se'n reorientés la capçalera, de manera que l'original romànica queda a la dreta de l'entrada actual. El campanar, de dos pisos, es localitza al peu de la primitiva nau romànica i cal destacar-hi una original decoració en dents de serra sota el ràfec. Sant Martí és una església que va tenir una important decoració pictòrica. El 1968, quan es procedia a la seva restauració, es van localitzar a la zona de l'absis les pintures murals romàniques, datables a finals del segle XII. Destaquen entre elles les figures d'un animal fantàstic (una mena de llop amb llengua bífida) i un personatge de nom Guillem Guifré, que porta un ganivet i una copa. També s'hi troba representat el bisbe Sant Martí de Tours. El temple conté també altres elements importants, com un conjunt de quatre retaules barrocs del segle XVIII (el principal dedicat al patró de l'església), mobiliari de fusta del segle XVII, un carilló de roda i un interessant conjunt de reixes de ferro forjat que protegeixen l'altar major i les capelles laterals.

Moovit

1.19M+ comentaris
Més fàcil arribar a Sant Marti de La Cortinada a...