Com arribar a Yogurteria Danone - Andorra Illa Carlemany, Avinguda Carlemany, 70 AD700 Escaldes-Engordany a Andorra la Vella amb Bus

Inici
Destí
Cercar

Indicacions a Yogurteria Danone - Andorra Illa Carlemany, Avinguda Carlemany, 70 AD700 Escaldes-Engordany de Andorra la Vella amb transport públic

Fes clic a una ruta per veure els horaris actualitzats

Fes clic a una ruta per obtenir horaris actualitzats, arribades en viu i indicacions pas a pas.

Com arribar a Yogurteria Danone - Andorra Illa Carlemany, Avinguda Carlemany, 70 AD700 Escaldes-Engordany amb Bus

Fes clic a la ruta de Bus per veure indicacions pas a pas amb mapes, horaris d'arribada de la línia i horaris actualitzats.

Des de Hotel Ransol, Canillo 41 min
Camina
Bus - L4
Des de Arinsal 24 min
Bus - L5
Camina
Des de Refugi d'Arinsal 69 min
Camina
Bus - L5
Camina
Des de JTI 26 min
Bus - L1
Des de Borda d'Erts, La Massana 19 min
Bus - L5
Camina
Des de Ransol, Canillo 35 min
Bus - L4
Des de El Tarter 38 min
Bus - L4
Des de Terrassa L'arbaset 45 min
Bus - L3L3
Bus - L4
Des de Pierre & Vacances Andorra El Tarter 38 min
Bus - L4
Des de Husa Xalet Besoli, La Massana 25 min
Bus - L5
Camina

Preguntes i respostes

Quines són les estacions més properes a Yogurteria Danone - Andorra Illa Carlemany, Avinguda Carlemany, 70 AD700 Escaldes-Engordany?


Les estacions més properes a Yogurteria Danone - Andorra Illa Carlemany, Avinguda Carlemany, 70 AD700 Escaldes-Engordany són:
Arnaldeta De Caboet és a 94 metres de distància, 2 minuts caminant.
Consell De La Terra és a 94 metres de distància, 2 minuts caminant.
La Unió és a 185 metres de distància, 3 minuts caminant.
Fener és a 208 metres de distància, 3 minuts caminant.
Dama De Gel és a 214 metres de distància, 3 minuts caminant.

Quines Bus línies paren a prop de Yogurteria Danone - Andorra Illa Carlemany, Avinguda Carlemany, 70 AD700 Escaldes-Engordany?

AquestesBus línies paren a prop de Yogurteria Danone - Andorra Illa Carlemany, Avinguda Carlemany, 70 AD700 Escaldes-Engordany: L1, L4, L5.

Obtenir indicacions des de la teva ubicació actual
Moovit es el Número #1 aplicació de trànsit.
Dóna suport a més de 2700 ciutats a més de 90+ països arreu del món!
Placa de Google Play Placa de AppStore
Afegeix aquesta insígnia a la teva pàgina web. Fes clic per copiar l' HTML

Busques indicacions fins a Yogurteria Danone - Andorra Illa Carlemany, Avinguda Carlemany, 70 AD700 Escaldes-Engordany a Andorra la Vella, Andorra?

Arribar a Yogurteria Danone - Andorra Illa Carlemany, Avinguda Carlemany, 70 AD700 Escaldes-Engordany ara és molt més fàcil amb Moovit. Obtingues indicacions i busca la parada més propera mitjançant l'aplicació mòbil Moovit o l'aplicació web Moovit.

Bus i d'altres opcions són alternatives de transport públic rellevants que es poden utilitzar per arribar a la teva destinació. Les següents línies de trànsit tenen rutes que passen a prop de Yogurteria Danone - Andorra Illa Carlemany, Avinguda Carlemany, 70 AD700 Escaldes-Engordany - Bus: L1, L4, L5.

Estàs buscant una parada propera a la teva destinació? Prova aquestes alternatives de transport: Arnaldeta De Caboet; Consell De La Terra; La Unió; Fener; Dama De Gel.

Utilitzes una aplicació d'autobús específica per comprovar l'horari del bus? I una aplicació de tren diferent per aconseguir els temps d'arribada del tren? Amb Moovit, tenim totes les opcions de transport públic en una aplicació gratuïta fàcil d'usar.

Moovit t'ajuda a trobar les indicacions més ràpides cap a Yogurteria Danone - Andorra Illa Carlemany, Avinguda Carlemany, 70 AD700 Escaldes-Engordany, amb els horaris de temps més actualitzats. Baixa't la nostra aplicació per obtenir indicacions pas a pas en directe, l'estimació de l'horari en temps real i quina línia de transport pròxima et portarà a Yogurteria Danone - Andorra Illa Carlemany, Avinguda Carlemany, 70 AD700 Escaldes-Engordany en el menor temps possible. Baixa't Moovit per veure per què la Google Play Store i l'App Store d'Apple ens van votar com una de les millors aplicacions de transport disponibles.

Yogurteria Danone - Andorra Illa Carlemany, Avinguda Carlemany, 70 AD700 Escaldes-Engordany
Moovit - La teva aplicació de trànsit local per a Android i iOS
Moovit Arribades en directe, horaris, plànols i més