Salta al contingut principal
Ferri - VIGO - CANGAS

VIGO - CANGAS línia

Cangas do Morrazo

Mar de Ons

Mar de Ons VIGO - CANGAS ferri Horari de ruta i parades (Actualitzat)

La VIGO - CANGAS ferri (Cangas do Morrazo) té 2 estacions, surt de Vigo - Estación Marítima i acaba a Cangas - Estación Marítima.

Tria qualsevol entre les VIGO - CANGAS ferri estacions de més avall per trobar els horaris actuals en temps real i per veure el mapa de ruta.

Direcció: Cangas do Morrazo (2 parades)

  • Vigo - Estación Marítima

  • Cangas - Estación Marítima

Preguntes i respostes freqüents de VIGO - CANGAS

  • A quina hora comença a funcionar VIGO - CANGAS ferri?

    VIGO - CANGAS ferri comença a funcionar a les 00:00 els diumenge.

  • A quina hora deixa de funcionar VIGO - CANGAS ferri?

    VIGO - CANGAS ferri deixa d'operar a les 22:30 els diumenge, dilluns, dimarts, dimecres, dijous, divendres.

  • A quina hora arriba VIGO - CANGAS ferri?

    Quan arriba la Cangas do Morrazo Ferri? Veure horaris d'arribada per als horaris d'arribada en directe i per veure els horaris complerts de Cangas do Morrazo Ferri més propera a la teva ubicació.

  • Hi ha un VIGO - CANGAS ferri estació a prop meu?

    Clic aquí per veure la VIGO - CANGAS ferri estació més propera.

VIGO - CANGAS ferri horari

VIGO - CANGAS ferri ruta opera cada dia. Hores d'horari regular: 07:30 - 22:30

DiaHores operativesFreqüència (min)
dl.07:30 - 22:3030
dt.07:30 - 22:3030
dc.07:30 - 22:3030
dj.07:30 - 22:3030
dv.07:30 - 22:3030
ds.07:30 - 23:3030 - 60
dg.00:00 - 22:3030 - 60

Mar de Ons ferri Alertes de Servei

Consulta totes les actualitzacions a VIGO - CANGAS (des de Vigo - Estación Marítima), inclosa la informació d'estat en temps real, els retards de ferri, els canvis de rutes, els canvis d'ubicació de les parades i qualsevol altre canvi de servei. Obtén una visualització del mapa en temps real de VIGO - CANGAS (Cangas do Morrazo) i fes el seguiment de ferri mentre es mou al mapa. Baixeu ara l'aplicació per a tota la informació Mar de Ons.

VIGO - CANGAS línia ferri tarifa

Mar de Ons VIGO - CANGAS (Cangas do Morrazo) els preus poden canviar en funció de diversos factors. Per obtenir més informació sobre Mar de Ons, els costos dels bitllets consulta l'aplicació Moovit o el lloc web oficial de Mar de Ons.

L'aplicació de Mobilitat Urbana Més Popular a Vigo.
Totes les opcions locals de mobilitat en una app

VIGO - CANGAS (Mar de Ons)

La primera parada de la ruta VIGO - CANGAS ferri és Vigo - Estación Marítima i la darrera parada és Cangas - Estación Marítima. VIGO - CANGAS (Cangas do Morrazo) està operatiu durant a diari.

Informació addicional: VIGO - CANGAS té 2 estacions i la durada del viatge total d'aquesta ruta és d'aproximadament 20 minuts.

Sobre la marxa? Comprova per què més de 1.5 milions d'usuaris confien en Moovit com la millor aplicació de trànsit públic. Moovit et proporciona Mar de Ons rutes suggerides, un seguiment en
ferri a temps real, indicacions en directe, mapes de ruta de línia a Vigo i t'ajuda a trobar el VIGO - CANGAS ferri estacions més propera a prop teu. No
dispoes d'internet? Baixa't un mapa PDF fora de línia i ferri programa't la VIGO - CANGAS de ferri per fer el teu viatge.

Monitoratge de la línia VIGO - CANGAS en temps real Ferri

Monitora la línia VIGO - CANGAS (Cangas do Morrazo) en un mapa en directe en temps real i segueix la seva ubicació mentre es mou entre estacions. Utilitza Moovit com a rastrejador de la línia VIGO - CANGAS ferri o una aplicació de seguiment Mar de Ons ferri en directe i no et perdis mai el teu ferri.

Utilitza l'app com a planificador de viatges per a Mar de Ons o com a planificador de viatges per a Bus, Tren o Ferri per planificar la teva ruta per Vigo. El planificador de viatges mostra dades actualitzades per a Mar de Ons i qualsevol ferri, inclosa la línia VIGO - CANGAS, a Vigo

VIGO - CANGAS - Indicacions alternatives

Segueix la ubicació EN DIRECTE de la línia
0e91f0VIGO - CANGAS