Vej til Ørestad Gymnasium i Amager Vest, København med Jernbane, Bus eller Metro?

Start
Slut
Søg
Ørestad Gymnasium, Amager Vest, København, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Ørestad Gymnasium fra de vigtigste steder i Amager Vest, København med Jernbane, Bus eller Metro

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Ørestad Gymnasium

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Ørestad Gymnasium?

De nærmeste stationer til Ørestad Gymnasium er:

  • Ørestad St. (Ørestads Boulevard) er 250 meter derfra, 4 minutters gang.
  • Ørestad St. (Metro) er 278 meter derfra, 5 minutters gang.
  • Ørestad St. er 337 meter derfra, 6 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Ørestad Gymnasium?

Disse Bus linjer standser nær Ørestad Gymnasium: 18, 33, 500S, 68.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Ørestad Gymnasium?

Disse Jernbane linjer standser nær Ørestad Gymnasium: 029.

Hvilke Metro linjer standser nær Ørestad Gymnasium?

Disse Metro linjer standser nær Ørestad Gymnasium: M1.

Ørestad Gymnasium, Amager Vest, København, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Ørestad Gymnasium i Amager Vest, København

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Ørestad Gymnasium i Amager Vest, København, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Ørestad Gymnasium på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Ørestad Gymnasium i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Ørestad Gymnasium? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Ørestad St. (Ørestads Boulevard); Ørestad St. (Metro); Ørestad St..

Du kan tage til Ørestad Gymnasium med Jernbane, Bus eller Metro. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 18, 33, 500S, 68 Jernbane: 029 Metro: M1

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Ørestad Gymnasium fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Ørestad Gymnasium, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Amager Vest, København, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Ørestad Gymnasium, Amager Vest, København
Ørestad Gymnasium, Amager Vest, København Ørestad Gymnasium (OEG) er et alment gymnasium (stx) beliggende i Ørestad City på Amager. Fra åbningen i 2005 til 2007 havde gymnasiet til huse i lokaler hos Københavns Universitet Amager (KUA). Fra 2007 flyttede gymnasiet i egne lokaler i en bygning på 12.000 m2 tegnet af 3XNielsen. Bygningen blev tegnet i forlængelse af gymnasiereformen fra 2005. I 2015 udvidede Ørestad Gymnasium med 2.300 m2 i en bygning i sammenhæng med shoppingcenteret Field's. Bygningen kaldes Mediebyen, der blev bygget med tanke på at give mere plads og bedre vilkår til at arbejde med medieproduktioner. I mediebyen er der adgang til professionelt kameraudstyr, TV-studie, redigeringsrum og 2 biografsale. Den officielle indvielse af gymnasiets nye bygning i Ørestad City skete den 10. maj 2007: Kronprins Frederik af Danmark og Kronprinsesse Victoria af Sverige foretog indvielsen.
Sådan kommer du til Ørestad Gymnasium med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Ørestad Gymnasium med appen!