Vej til 609 i Århus med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til 609?

De nærmeste stationer til 609 er:

  • Todbjerg. Hæstvej (Aarhus) er 909 meter derfra, 12 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær 609?

Disse Bus linjer standser nær 609: Bus - 12, Bus - 18.

Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 3000 byer i 92+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til 609 i Århus

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til 609 i Århus, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til 609 på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til 609 i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på 609? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Todbjerg. Hæstvej (Aarhus).

Du kan tage til 609 med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: Bus - 12, Bus - 18.

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til 609 fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til 609, hvilket er grunden til at over 460 millioner brugere, herunder brugere i Århus, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

609, Århus
Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Lettere at komme til 609 med appen!