Fortsæt til primært indhold

Vej til Aabenraa med Bus eller Jernbane?

Se Aabenraa på kortet

Aabenraa kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Aabenraa fra de vigtigste steder med offentlig transport

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Aabenraa

Spørgsmål & svar
 • Hvad er de nærmeste stationer til Aabenraa?

  De nærmeste stationer til Aabenraa er:

  • Skolevænget (Aabenraa) er 68 meter derfra, 2 minutters gang.
  • Møllemærsk V Dronning Margrethes Vej er 399 meter derfra, 6 minutters gang.
  • Langrode V Grønnegården er 609 meter derfra, 9 minutters gang.
  • Kystvej (Aabenraa) er 816 meter derfra, 11 minutters gang.
  • Aabenraa Busstation (Bybus) er 826 meter derfra, 12 minutters gang.
  • H P Hanssens Gade V Nørreport er 852 meter derfra, 12 minutters gang.
  • Aabenraa Busstation er 856 meter derfra, 12 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Aabenraa?

  Disse Bus linjer standser nær Aabenraa: 112, 123, 2, 220, 900X.

  Flere detaljer

Se Aabenraa på kortet

Aabenraa kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Aabenraa

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Aabenraa, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Aabenraa på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Aabenraa i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Aabenraa? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Skolevænget (Aabenraa); Møllemærsk V Dronning Margrethes Vej; Langrode V Grønnegården; Kystvej (Aabenraa); Aabenraa Busstation (Bybus); H P Hanssens Gade V Nørreport; Aabenraa Busstation.

Du kan tage til Aabenraa med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 112, 123, 2, 220, 900X

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Aabenraa fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Aabenraa, hvilket er grunden til at over 930 millioner brugere, herunder brugere i Aabenraa, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Aabenraa
Aabenraa "Åbenrå" omdirigeres hertil. For gaden i København, se Åbenrå (gade).Aabenraa eller Åbenrå (tysk: Apenrade, sønderjysk: Affenrå) er en by i det sydøstlige Sønderjylland med 16.401 indbyggere (2022). Byen ligger i Aabenraa Kommune og hører til Region Syddanmark. Aabenraa er først og fremmest kendt for at have Sønderjyllands største havn med en betydelig skibsfart og havneindustri. Dybden gør havnen til Danmarks tredjedybeste (8,5 meter) og ubetinget den vigtigste i det sønderjyske område. Aabenraa er også en gammel by med arkitektur fra forskellige tidsaldre. Af betydende bygninger i Aabenraa kan nævnes Sankt Nicolai Kirke fra Valdemarernes tid og Brundlund Slot, grundlagt af dronning Margrete 1. (omkring år 1400). Der findes desuden flere velbevarede 1800-tals bykvarterer omkring følgende gader: Slotsgade, Store Pottergade, Lille Pottergade, Nygade, Nybro, Skibbrogade og Gildegade.
Sådan kommer du til Aabenraa med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Aabenraa med appen!