Fortsæt til primært indhold

Vej til Aabenraa i Aabenraa med Bus?

Aabenraa kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Aabenraa fra de vigtigste steder i Aabenraa med Bus

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Aabenraa

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Aabenraa?

  De nærmeste stationer til Aabenraa er:

  • Aabenraa Busstation (Bybus) er 495 meter derfra, 7 minutters gang.
  • Aabenraa Busstation er 526 meter derfra, 7 minutters gang.
  • Skolevænget (Aabenraa) er 560 meter derfra, 8 minutters gang.
  • H P Hanssens Gade V Nørreport er 689 meter derfra, 9 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Aabenraa?

  Disse Bus linjer standser nær Aabenraa: 112, 123, 128, 220, 900X.

  Flere detaljer
Aabenraa kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google PlayDownload on the App Store

Offentlig transport til Aabenraa i Aabenraa

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Aabenraa i Aabenraa, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Aabenraa på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Aabenraa i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Aabenraa? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Aabenraa Busstation (Bybus); Aabenraa Busstation; Skolevænget (Aabenraa); H P Hanssens Gade V Nørreport.

Du kan tage til Aabenraa med Bus. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 112, 123, 128, 220, 900X

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Aabenraa fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Aabenraa, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Aabenraa, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Aabenraa, Aabenraa
Aabenraa, Aabenraa "Åbenrå" omdirigeres hertil. For gaden i København, se Åbenrå (gade).Aabenraa eller Åbenrå (tysk: Apenrade, sønderjysk: Affenrå) er en by i det sydøstlige Sønderjylland med 16.425 indbyggere (2020). Byen ligger i Aabenraa Kommune og hører til Region Syddanmark. Aabenraa er først og fremmest kendt for at have Sønderjyllands største havn med en betydelig skibsfart og havneindustri. Dybden gør havnen til Danmarks tredjedybeste (8,5 meter) og ubetinget den vigtigste i det sønderjyske område. Aabenraa er også en gammel by med arkitektur fra forskellige tidsaldre. Af betydende bygninger i Aabenraa kan nævnes Sankt Nicolai Kirke fra Valdemarernes tid og Brundlund Slot, grundlagt af dronning Margrete 1. (omkring år 1400). Der findes desuden flere velbevarede 1800-tals bykvarterer omkring følgende gader: Slotsgade, Store Pottergade, Lille Pottergade, Nygade, Nybro, Skibbrogade og Gildegade.
Sådan kommer du til Aabenraa med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Aabenraa med appen!