Fortsæt til primært indhold

Vej til Aalborg Forsvars- Og Garnisonsmuseum i Danmark med Bus, Jernbane eller Bybane?

Aalborg Forsvars- Og Garnisonsmuseum kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Aalborg Forsvars- Og Garnisonsmuseum fra de vigtigste steder i Danmark med Bus, Jernbane eller Bybane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Aalborg Forsvars- Og Garnisonsmuseum

Sådan kommer du til Aalborg Forsvars- Og Garnisonsmuseum af Jernbane?

Klik på ruten Jernbane for at se trin for trin anvisninger med kort, ankomstlinje og opdaterede tidsplaner.

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Aalborg Forsvars- Og Garnisonsmuseum?

  De nærmeste stationer til Aalborg Forsvars- Og Garnisonsmuseum er:

  • Skydebanevej V/ Væddeløbsbanen er 330 meter derfra, 5 minutters gang.
  • Bartholine Jørgensens Minde (Annebergvej / Aal er 719 meter derfra, 10 minutters gang.
  • Poul Buås Vej (Vestre Fjordvej / Aalborg) er 827 meter derfra, 11 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Aalborg Forsvars- Og Garnisonsmuseum?

  Disse Bus linjer standser nær Aalborg Forsvars- Og Garnisonsmuseum: 16, 2.

  Flere detaljer
 • Hvilke Jernbane linjer standser nær Aalborg Forsvars- Og Garnisonsmuseum?

  Disse Jernbane linjer standser nær Aalborg Forsvars- Og Garnisonsmuseum: 75, 76.

  Flere detaljer
Aalborg Forsvars- Og Garnisonsmuseum kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Aalborg Forsvars- Og Garnisonsmuseum i Danmark

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Aalborg Forsvars- Og Garnisonsmuseum i Danmark, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Aalborg Forsvars- Og Garnisonsmuseum på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Aalborg Forsvars- Og Garnisonsmuseum i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Aalborg Forsvars- Og Garnisonsmuseum? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Skydebanevej V/ Væddeløbsbanen; Bartholine Jørgensens Minde (Annebergvej / Aal; Poul Buås Vej (Vestre Fjordvej / Aalborg).

Du kan tage til Aalborg Forsvars- Og Garnisonsmuseum med Bus, Jernbane eller Bybane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 16, 2 Jernbane: 75, 76

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Aalborg Forsvars- Og Garnisonsmuseum fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Aalborg Forsvars- Og Garnisonsmuseum, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Danmark, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Aalborg Forsvars- Og Garnisonsmuseum
Aalborg Forsvars- Og Garnisonsmuseum | Aalborg Forsvars- og Garnisonsmuseum er et forsvarshistorisk museum beliggende i Aalborgs vestby. Det er indrettet i forbindelse med en stor hangar, som tidligere var en del af den vandflyveplads med navnet Seefligerhorst Aalborg, som blev oprettet af tyskerne under 2. verdenskrig. Museet er en selvejende institution, som ikke modtager offentlige tilskud til driften. Museet åbnede den 22. juni 2002 og har siden konstant øget sine udstillinger. Museet dækker alle grene af det danske totalforsvar herunder specielt: Hæren, Flyvevåbnet, Hjemmeværnet, Politiet og Redningsberedskabet (Civilforsvaret). Endvidere findes omfattende udstillinger om Danmark under 2. verdenskrig samt om Aalborg som garnisonsby. Museet har i 2009 bygget endnu en udstillingshal i forbindelse med den gamle hangar og dækker nu med sine udstillinger et areal på ca. 15.000 m², heraf ca. 5000 m² under tag.Museet har gravet vandflyvepladsens kommandobunker fri og den er nu indrettet som en del af museets udstillingsareal. I bunkeren findes bl.a. udstillinger om de tre tyske flyvepladser i Aalborg samt om lejrene for de tyske flygtninge i Aalborg efter krigens ophør. Totalforsvarets myndigheder har bidraget til at tilvejebringe de fleste af museets udstillingsgenstande, specielt det tunge materiel som køretøjer og jagerfly. Museets udstillinger lægger vægten på forholdene under 2. verdenskrig og tiden siden krigen. Museet dækker således med sine udstillinger, som det eneste i Danmark, i meget stor udstrækning det materiel, som totalforsvaret i Danmark havde til rådighed under den kolde krig.
Sådan kommer du til Aalborg Forsvars- Og Garnisonsmuseum med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Aalborg Forsvars- Og Garnisonsmuseum med appen!