Fortsæt til primært indhold

Vej til Aarhus Universitetshospital - Skejby i Århus med Bus, Bybane eller Jernbane?

Se Aarhus Universitetshospital - Skejby, Århus, på kortet

Aarhus Universitetshospital - Skejby kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Aarhus Universitetshospital - Skejby fra de vigtigste steder i Århus med offentlig transport

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Aarhus Universitetshospital - Skejby

Spørgsmål & svar
 • Hvad er de nærmeste stationer til Aarhus Universitetshospital - Skejby?

  De nærmeste stationer til Aarhus Universitetshospital - Skejby er:

  • Aarhus Universitetshospital Skejby Indgang H er 135 meter derfra, 2 minutters gang.
  • Randersvej/Skejbygårdsvej (Aarhus Kom) er 173 meter derfra, 3 minutters gang.
  • Olof Palmes Allé er 442 meter derfra, 6 minutters gang.
  • Dusager/Randersvej (Aarhus Kom) er 641 meter derfra, 9 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Aarhus Universitetshospital - Skejby?

  Disse Bus linjer standser nær Aarhus Universitetshospital - Skejby: 118, 2A, 6A.

  Flere detaljer
 • Hvilke Bybane linjer standser nær Aarhus Universitetshospital - Skejby?

  Disse Bybane linjer standser nær Aarhus Universitetshospital - Skejby: L2.

  Flere detaljer

Se Aarhus Universitetshospital - Skejby, Århus, på kortet

Aarhus Universitetshospital - Skejby kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Aarhus Universitetshospital - Skejby i Århus

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Aarhus Universitetshospital - Skejby i Århus, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Aarhus Universitetshospital - Skejby på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Aarhus Universitetshospital - Skejby i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Aarhus Universitetshospital - Skejby? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Aarhus Universitetshospital Skejby Indgang H; Randersvej/Skejbygårdsvej (Aarhus Kom); Olof Palmes Allé; Dusager/Randersvej (Aarhus Kom).

Du kan tage til Aarhus Universitetshospital - Skejby med Bus, Bybane eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 118, 2A, 6A Bybane: L2

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Aarhus Universitetshospital - Skejby fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Aarhus Universitetshospital - Skejby, hvilket er grunden til at over 930 millioner brugere, herunder brugere i Århus, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Aarhus Universitetshospital - Skejby, Århus
Aarhus Universitetshospital - Skejby, Århus Aarhus Universitetshospital, Skejby (AUH) (tidl. Skejby Sygehus) i udkanten af Aarhus er et af landets mest specialiserede hospitaler, beliggende på adressen Palle Juul-Jensens Boulevard, 8200 Aarhus N med adgang til letbanen, Aarhus Universitetshospital Station. Første etape af hospitalet blev taget i brug i 1987, og siden er en række afdelinger flyttet fra de øvrige Aarhus-hospitaler til Skejby. I perioden 2016 til 2019 udvides AUH med Det Nye Universitetshospital (DNU), og Aarhus Universitetshospitals afdelinger på Nørrebrogade og Tage-Hansens Gade flyttes ud i de nye bygninger. Hospitalet er en del af Aarhus Universitetshospital, og derfor foregår der meget forskning, uddannelse og samarbejde med private virksomheder. Desuden udgør Aarhus Universitetshospital Skejby – sammen med de øvrige hospitaler i Aarhus Universitetshospital – det lokale sygehus for borgere i og omkring Aarhus. Aarhus Universitetshospital, Skejby indeholder fem samlinger af specialafdelinger, der er fokuseret på hver sin gruppe af patienter: Infektionsmedicinske patienter Hjerte- og lungepatienter Urinvejskirurgiske og nyremedicinske patienter Karkirurgiske patienter Børn, fødsler og gynækologiske patienter.Sygehuset har desuden et hotel med restaurant og opholdsrum, hvor nybagte mødre kan bo sammen med mand og barn efter fødslen. Hotellet er også et tilbud til andre selvhjulpne patienter og pårørende. Aarhus Universitetshospital Skejby har i dag 452 hospitalssenge, 43 dialysepladser og 28 hotelsenge. Personalet udgør 3.289 ansatte hvor 2458 er fuldtidsstillinger, og budgettet er i 2010 på cirka 2,1 mia. kroner. Aarhus Universitetshospital, Skejby tog i 2005 imod 153.639 ambulante besøg og havde 41.811 indlæggelser. 21.238 patienter blev opereret under indlæggelse, og med 4.877 nyfødte i 2005 er Fødeafdelingen et af landets største fødesteder.
Sådan kommer du til Aarhus Universitetshospital - Skejby med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Aarhus Universitetshospital - Skejby med appen!