Vej til Aarhus Universitetshospital - Skejby i Århus med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg
Aarhus Universitetshospital - Skejby, Århus, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Aarhus Universitetshospital - Skejby fra de vigtigste steder i Århus med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Aarhus Universitetshospital - Skejby - Bus: 2A, 6A, 86.

Sådan kommer du til Aarhus Universitetshospital - Skejby af Bus?

Klik på ruten Bus for at se trin for trin anvisninger med kort, ankomstlinje og opdaterede tidsplaner.

Fra Hadsten Station, Hadsten 49 min
Bus - 117
117
Bus - 2A
2A
Fra TDC, Århus 58 min
Gå
Bus - 17
17
Bus - 6A
6A
Fra eBay Classified office, Århus 58 min
Gå
Bus - 2A
2A
Fra Grundfos, Bjerringbro 179 min
Bus - 73
73
Bus - 118
118
Bus - 2A
2A
Fra Randers Busterminal, Randers 55 min
Bus - 918X
918X
Bus - 86
86

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Aarhus Universitetshospital - Skejby?

De nærmeste stationer til Aarhus Universitetshospital - Skejby er:

  • Aarhus Universitetshospital Skejby Indgang G er 202 meter derfra, 3 minutters gang.
  • Aarhus Universitetshospital Skejby Indgang H er 486 meter derfra, 7 minutters gang.
  • Aarhus Universitetshospital Skejby Indgang I/J er 617 meter derfra, 9 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Aarhus Universitetshospital - Skejby?

Disse Bus linjer standser nær Aarhus Universitetshospital - Skejby: 2A, 6A, 86.

Aarhus Universitetshospital - Skejby, Århus, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 3000 byer i 92+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Aarhus Universitetshospital - Skejby i Århus

Søger du vejvisning til Aarhus Universitetshospital - Skejby i Århus, Danmark? Din tur er lige blevet meget hurtigere!

Download Moovit Appen for at finde den mest effektive vejvisning og se de seneste Bus eller Jernbane køreplaner til Aarhus Universitetshospital - Skejby. Find opdaterede tider for alle de tilgængelige ruter med trin-for-trin vejvisning i realtid fra Aarhus Universitetshospital - Skejby.

Moovit Appen viser dig også de nærmeste stoppesteder og stationer på dit bestemmelsessted. Vælg mellem en liste af stoppesteder tættest på Aarhus Universitetshospital - Skejby: Aarhus Universitetshospital Skejby Indgang G; Aarhus Universitetshospital Skejby Indgang H; Aarhus Universitetshospital Skejby Indgang I/J.

Vælg Bus eller Jernbane muligheder, du kan tage for at komme til Aarhus Universitetshospital - Skejby. Her er en liste over nogle få linjer, der kommer i nærheden af dit bestemmelsessted - Bus: 2A, 6A, 86.

Er du ved at planlægge din retur fra Aarhus Universitetshospital - Skejby, men du kender ikke adressen? Du kan vælge dit bestemmelsessted på vores online kort og Moovit vil finde de bedste tilgængelige ruter, der vil bringe dig dertil, hvor du vil hen!

Moovit hjælper dig med at finde den hurtigste rute og mest praktiske afgangstid. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit har alle de oplysninger om offentlig transport, du har brug for. Det er derfor, Google Play Store og Apple App Store har udnævnt os som en af de bedste transportapper på markedet.

Aarhus Universitetshospital - Skejby, Århus
Aarhus Universitetshospital - Skejby, Århus Aarhus Universitetshospital, Skejby (AUH) (tidl. Skejby Sygehus) i udkanten af Aarhus er et af landets mest specialiserede hospitaler, beliggende på adressen Palle Juul-Jensens Boulevard, 8200 Aarhus N med adgang til letbanen, Aarhus Universitetshospital Station. Første etape af hospitalet blev taget i brug i 1987, og siden er en række afdelinger flyttet fra de øvrige Aarhus-hospitaler til Skejby. I perioden 2016 til 2019 udvides AUH med Det Nye Universitetshospital (DNU), og Aarhus Universitetshospitals afdelinger på Nørrebrogade og Tage-Hansens Gade flyttes ud i de nye bygninger. Hospitalet er en del af Aarhus Universitetshospital, og derfor foregår der meget forskning, uddannelse og samarbejde med private virksomheder. Desuden udgør Aarhus Universitetshospital Skejby – sammen med de øvrige hospitaler i Aarhus Universitetshospital – det lokale sygehus for borgere i og omkring Aarhus. Aarhus Universitetshospital, Skejby indeholder fem samlinger af specialafdelinger, der er fokuseret på hver sin gruppe af patienter: Infektionsmedicinske patienter Hjerte- og lungepatienter Urinvejskirurgiske og nyremedicinske patienter Karkirurgiske patienter Børn, fødsler og gynækologiske patienter.Sygehuset har desuden et hotel med restaurant og opholdsrum, hvor nybagte mødre kan bo sammen med mand og barn efter fødslen. Hotellet er også et tilbud til andre selvhjulpne patienter og pårørende. Aarhus Universitetshospital Skejby har i dag 452 hospitalssenge, 43 dialysepladser og 28 hotelsenge. Personalet udgør 3.289 ansatte hvor 2458 er fuldtidsstillinger, og budgettet er i 2010 på cirka 2,1 mia. kroner. Aarhus Universitetshospital, Skejby tog i 2005 imod 153.639 ambulante besøg og havde 41.811 indlæggelser. 21.238 patienter blev opereret under indlæggelse, og med 4.877 nyfødte i 2005 er Fødeafdelingen et af landets største fødesteder.
Sådan kommer du til Aarhus Universitetshospital - Skejby med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Lettere at komme til Aarhus Universitetshospital - Skejby med appen!