Fortsæt til primært indhold

Vej til Bøgeskov Strand i Stevns med Bus eller Jernbane?

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Bøgeskov Strand?

  De nærmeste stationer til Bøgeskov Strand er:

  • Bøgeskov Havn (Holtug Strandvej) er 48 meter derfra, 2 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Bøgeskov Strand?

  Disse Bus linjer standser nær Bøgeskov Strand: 251.

  Flere detaljer
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Bøgeskov Strand i Stevns

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Bøgeskov Strand i Stevns, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Bøgeskov Strand på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Bøgeskov Strand i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Bøgeskov Strand? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Bøgeskov Havn (Holtug Strandvej).

Du kan tage til Bøgeskov Strand med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 251

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Bøgeskov Strand fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Bøgeskov Strand, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Stevns, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Bøgeskov Strand, Stevns

Nærmeste stationer til Bøgeskov Strand i Stevns

Lettere at komme til Bøgeskov Strand med appen!