Fortsæt til primært indhold

Vej til Gjorslev Bøgeskov i Stevns med Bus eller Jernbane?

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Gjorslev Bøgeskov?

  De nærmeste stationer til Gjorslev Bøgeskov er:

  • Bøgeskov Havn (Holtug Strandvej) er 664 meter derfra, 10 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Gjorslev Bøgeskov?

  Disse Bus linjer standser nær Gjorslev Bøgeskov: 251.

  Flere detaljer
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Gjorslev Bøgeskov i Stevns

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Gjorslev Bøgeskov i Stevns, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Gjorslev Bøgeskov på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Gjorslev Bøgeskov i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Gjorslev Bøgeskov? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Bøgeskov Havn (Holtug Strandvej).

Du kan tage til Gjorslev Bøgeskov med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 251

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Gjorslev Bøgeskov fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Gjorslev Bøgeskov, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Stevns, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Gjorslev Bøgeskov, Stevns

Nærmeste stationer til Gjorslev Bøgeskov i Stevns

Lettere at komme til Gjorslev Bøgeskov med appen!