Vej til Bilka i Hillerød med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Bilka?

De nærmeste stationer til Bilka er:

  • Slotsarkaderne (Nordstensvej) er 191 meter derfra, 3 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Bilka?

Disse Bus linjer standser nær Bilka: 301, 302, 303, 375R.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Bilka?

Disse Jernbane linjer standser nær Bilka: 930R, A.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Bilka i Hillerød

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Bilka i Hillerød, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Bilka på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Bilka i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Bilka? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Slotsarkaderne (Nordstensvej).

Du kan tage til Bilka med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 301, 302, 303, 375R Jernbane: 930R, A

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Bilka fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Bilka, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Hillerød, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Bilka, Hillerød
Lettere at komme til Bilka med appen!