Vej til Blæsenborg i Danmark med Jernbane eller Bus?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvilke Bus linjer standser nær Blæsenborg?

Disse Bus linjer standser nær Blæsenborg: 327.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Blæsenborg?

Disse Jernbane linjer standser nær Blæsenborg: 920R.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Blæsenborg i Danmark

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Blæsenborg i Danmark, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Blæsenborg på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Blæsenborg i realtid.

Du kan tage til Blæsenborg med Jernbane eller Bus. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 327 Jernbane: 920R

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Blæsenborg fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Blæsenborg, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Danmark, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Blæsenborg

Nærmeste stationer til Blæsenborg i Danmark

Lettere at komme til Blæsenborg med appen!