Vej til Borsholm i Helsingør med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Borsholm?

De nærmeste stationer til Borsholm er:

  • Borsholm (Borsholmvej) er 224 meter derfra, 4 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Borsholm?

Disse Bus linjer standser nær Borsholm: 347.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Borsholm?

Disse Jernbane linjer standser nær Borsholm: 940R.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Borsholm i Helsingør

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Borsholm i Helsingør, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Borsholm på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Borsholm i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Borsholm? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Borsholm (Borsholmvej).

Du kan tage til Borsholm med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 347 Jernbane: 940R

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Borsholm fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Borsholm, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Helsingør, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Borsholm, Helsingør
Borsholm, Helsingør Borsholm er en landsby i Hornbæk Sogn, Lynge-Kronborg Herred i det tidligere Frederiksborg Amt. Borsholm ligger mellem Tikøb og Hornbæk. Borsholm havde i 1682 9 gårde. Det samlede dyrkede areal var 230,7 tønder land, skyldsat til 71,64 tdr. hartkorn. Dyrkningsformen var trevangsbrug.
Lettere at komme til Borsholm med appen!