Fortsæt til primært indhold

Vej til Brædstrup i Horsens med Bus eller Jernbane?

Se Brædstrup, Horsens, på kortet

Vejvisning til Brædstrup fra de vigtigste steder i Horsens med offentlig transport

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Brædstrup

Spørgsmål & svar
 • Hvad er de nærmeste stationer til Brædstrup?

  De nærmeste stationer til Brædstrup er:

  • Nørrehusvej/Nørregade (Horsens Kom) er 83 meter derfra, 2 minutters gang.
  • Brædstrup Rtb. (Horsens Kom) er 906 meter derfra, 12 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Brædstrup?

  Disse Bus linjer standser nær Brædstrup: 110, 502, 523.

  Flere detaljer

Se Brædstrup, Horsens, på kortet

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Brædstrup i Horsens

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Brædstrup i Horsens, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Brædstrup på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Brædstrup i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Brædstrup? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Nørrehusvej/Nørregade (Horsens Kom); Brædstrup Rtb. (Horsens Kom).

Du kan tage til Brædstrup med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 110, 502, 523

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Brædstrup fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Brædstrup, hvilket er grunden til at over 930 millioner brugere, herunder brugere i Horsens, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Brædstrup, Horsens
Brædstrup, Horsens Brædstrup er en tidligere stationsby i Østjylland mellem Horsens og Silkeborg. Byen har 3.992 indbyggere (2022). Den er beliggende i Region Midtjylland og hører under Horsens Kommune. Der findes i byen et større udvalg af dagligvarebutikker og desuden har byen adskillige sportsforeninger og -klubber. Bl.a. Brædstrup Idrætsforening af 1924 (forkortet BIF) og Brædstrups Håndbold Klub (forkortet BHK). I byens sydlige ende ligger hotellet Pejsegården, som er byens største arbejdsplads. Brædstrup Kirke, der ligger på toppen af Ring Bakke i Brædstrup Sogn, blev indviet 14. december 1941, som afløser for den gamle kirke i Ring, der blev revet ned på grund af forfald.
Lettere at komme til Brædstrup med appen!