Fortsæt til primært indhold

Vej til Bregnet Kirke i Syddjurs med Bus eller Bybane?

Se Bregnet Kirke, Syddjurs, på kortet

Vejvisning til Bregnet Kirke fra de vigtigste steder i Syddjurs med offentlig transport

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Bregnet Kirke

Spørgsmål & svar
 • Hvad er de nærmeste stationer til Bregnet Kirke?

  De nærmeste stationer til Bregnet Kirke er:

  • Gartnervangen/Molsvej (Syddjurs Kom) er 919 meter derfra, 12 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Bregnet Kirke?

  Disse Bus linjer standser nær Bregnet Kirke: 123.

  Flere detaljer

Se Bregnet Kirke, Syddjurs, på kortet

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Bregnet Kirke i Syddjurs

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Bregnet Kirke i Syddjurs, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Bregnet Kirke på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Bregnet Kirke i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Bregnet Kirke? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Gartnervangen/Molsvej (Syddjurs Kom).

Du kan tage til Bregnet Kirke med Bus eller Bybane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 123

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Bregnet Kirke fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Bregnet Kirke, hvilket er grunden til at over 930 millioner brugere, herunder brugere i Syddjurs, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Bregnet Kirke, Syddjurs
Bregnet Kirke, Syddjurs Bregnet Kirke, Bregnet Sogn, Øster Lisbjerg Herred i det tidligere Randers Amt. Kirken er i dag ensomt beliggende i det smukke kuperede landskab mellem Rønde og borgruinen Kalø Slot i Kaløvig. Selve landsbyen Bregnet har ligget vest for kirken, men byen blev nedlagt engang i senmiddelalderen og flyttet mod nordvest, hvor den genopstod under navnet Rønde.
Sådan kommer du til Bregnet Kirke med offentlig transport – Om stedet

Moovit

1.19M+ anmeldelser
Nemmere at komme til Bregnet Kirke i...