Fortsæt til primært indhold

Vej til Bregnet Kirke i Rønde med Bus eller Bybane?

Spørgsmål & svar

  • Hvad er de nærmeste stationer til Bregnet Kirke?

    De nærmeste stationer til Bregnet Kirke er:

    • Gartnervangen/Molsvej (Syddjurs Kom) er 846 meter derfra, 12 minutters gang.
  • Hvilke Bus linjer standser nær Bregnet Kirke?

    Disse Bus linjer standser nær Bregnet Kirke: 123.

Bregnet Kirke kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Bregnet Kirke i Rønde

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Bregnet Kirke i Rønde, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Bregnet Kirke på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Bregnet Kirke i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Bregnet Kirke? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Gartnervangen/Molsvej (Syddjurs Kom).

Du kan tage til Bregnet Kirke med Bus eller Bybane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 123

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Bregnet Kirke fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Bregnet Kirke, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Rønde, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Bregnet Kirke, Rønde
Bregnet Kirke, Rønde Bregnet Kirke, Bregnet Sogn, Øster Lisbjerg Herred i det tidligere Randers Amt. Kirken er i dag ensomt beliggende i det smukke kuperede landskab mellem Rønde og borgruinen Kalø Slot i Kaløvig. Selve landsbyen Bregnet har ligget vest for kirken, men byen blev nedlagt engang i senmiddelalderen og flyttet mod nordvest, hvor den genopstod under navnet Rønde.
Sådan kommer du til Bregnet Kirke med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Nærmeste stationer til Bregnet Kirke i Rønde

Lettere at komme til Bregnet Kirke med appen!