Vej til Byparken i Glostrup med Bus, Jernbane eller Metro?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Byparken?

De nærmeste stationer til Byparken er:

  • Byparken (Hovedvejen) er 174 meter derfra, 3 minutters gang.
  • Byparken (Byparkvej) er 263 meter derfra, 5 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Byparken?

Disse Bus linjer standser nær Byparken: 166, 9A.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Byparken?

Disse Jernbane linjer standser nær Byparken: B.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Byparken i Glostrup

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Byparken i Glostrup, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Byparken på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Byparken i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Byparken? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Byparken (Hovedvejen); Byparken (Byparkvej).

Du kan tage til Byparken med Bus, Jernbane eller Metro. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 166, 9A Jernbane: B

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Byparken fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Byparken, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Glostrup, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Byparken, Glostrup
Lettere at komme til Byparken med appen!