Vej til Christiansfeld i Christiansfeld med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg
Christiansfeld, Christiansfeld, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Christiansfeld fra de vigtigste steder i Christiansfeld med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Christiansfeld

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Christiansfeld?

De nærmeste stationer til Christiansfeld er:

  • Christiansfeld Skovparken er 443 meter derfra, 7 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Christiansfeld?

Disse Bus linjer standser nær Christiansfeld: 134.

Christiansfeld, Christiansfeld, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Christiansfeld i Christiansfeld

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Christiansfeld i Christiansfeld, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Christiansfeld på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Christiansfeld i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Christiansfeld? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Christiansfeld Skovparken.

Du kan tage til Christiansfeld med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 134

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Christiansfeld fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Christiansfeld, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Christiansfeld, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Christiansfeld, Christiansfeld
Christiansfeld, Christiansfeld Christiansfeld er en by i Sønderjylland med 2.996 indbyggere (2019), beliggende 13 km nord for Haderslev og 18 km syd for Kolding. Byen hører til Kolding Kommune og ligger i Region Syddanmark. I Folkekirken hører Christiansfeld til Tyrstrup Sogn, men Brødremenigheden, der grundlagde byen i 1773, står stadig stærkt med ca. 450 medlemmer. Brødremenighedens Kirke ligger midt i byen og Tyrstrup Kirke ligger i den sydlige del af byen.
Sådan kommer du til Christiansfeld med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Christiansfeld med appen!