Vej til Dampfærgevej i Indre By, København med Bus, Jernbane eller Metro?

Start
Slut
Søg
Dampfærgevej, Indre By, København, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Dampfærgevej fra de vigtigste steder i Indre By, København med Bus, Jernbane eller Metro

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Dampfærgevej - Bus: 26, 27; Jernbane: 029, C, E; Metro: M1, M2.

Sådan kommer du til Dampfærgevej af Metro?

Klik på ruten Metro for at se trin for trin anvisninger med kort, ankomstlinje og opdaterede tidsplaner.

Fra Hilton Copenhagen Airport Hotel, Tårnby 52 min
Metro - M2
Gå
Fra Brønshøj Torv, Brønshøj - Husum, København 74 min
Gå
Metro - M1
Gå

Spørgsmål & svar

Hvilke Bus linjer standser nær Dampfærgevej?

Disse Bus linjer standser nær Dampfærgevej: 26, 27.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Dampfærgevej?

Disse Jernbane linjer standser nær Dampfærgevej: 029, C, E.

Hvilke Metro linjer standser nær Dampfærgevej?

Disse Metro linjer standser nær Dampfærgevej: M1, M2.

Dampfærgevej, Indre By, København, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 3000 byer i 92+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Dampfærgevej i Indre By, København

Mangler du vejvisning til Dampfærgevej i Indre By, København, Danmark?

Det er nemt med Moovit. Du indtaster bare din adresse i Moovits rutefinder for at få live vejvisning, ankomsttider, opdaterede køreplaner og et kort, du kan bruge til at finde vej.

Download Moovit Appen for at se alle de gader og stationer, der ligger tættest på Dampfærgevej. Søger du efter en bestemt transitmulighed til at få dig dertil? Bus, Jernbane eller Metro og andre muligheder er transitmuligheder, der kan bringe dig til Dampfærgevej. Her er en liste over linjer, der kommer i nærheden af dit bestemmelsessted - Bus: 26, 27; Jernbane: 029, C, E; Metro: M1, M2.

Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bustid og togtid. Over 460 millioner brugere verden over, herunder passagerer i Indre By, København, stoler på Moovit til at opfylde deres offentlige transport behov. Prøv den og se, hvorfor Google Play Store og Apple App Store har udnævnt os som en af de bedste offentlige transport apper på markedet.

Dampfærgevej, Indre By, København
Dampfærgevej, Indre By, København Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive kilder til de påstande, som fremføres i artiklen. Dampfærgevej er en ca. 700 meter lang vej på Østerbro ved Frihavnen, parallelt med Amerikakaj (ved Frihavnens oprindelige vestbassin). Mod nord drejer gaden og mødes med Kalkbrænderihavnsgade. Dampfærgevej var en af det gamle frihavnsområdes hovedveje. Navnet stammer fra ca. 1903 og hentyder til at det var her i området at Malmø-overfarten havde sit færgeleje. Ruten med dampfærge mellem København og Malmø blev åbnet i 1895 af Svenska Järnväger og Danske Statsbaner i fællesskab, samme år som Frihavnen åbnede. Dampfærgen til Malmø var en vigtig ingrediens i Frihavnen siden dens åbning. En frihavn er et afspærret havneområde med kajer, pakhuse og plads til industri, der betragtes som ”neutralt” og liggende uden for et lands toldgrænser. Varer kan derfor indføres, oplægges, forarbejdes og genudføres uden toldmæssige konsekvenser. Frihavnen blev anlagt 1891-94. Der var flere forskellige mindre havne i Svanemøllebugten inden Frihavnen blev anlagt. Idéen om en frihavn kom fra frygten for anlæggelsen af Kielerkanalen. I København var bystyret bange for at al den profitable handel og transport mellem Østersøen og verdenshavet herefter ville snige sig udenom Københavns havn. Flere af bygningerne blev tegnet af datidens førende arkitekter Vilhelm Dahlerup, Frederik L. Levy og Heinrich Wenck, og nogle af dem står der heldigvis endnu. I 1950'erne lå der en hel del handelsselskaber, med eksotiske navne som Frihavnens Elektricitetsværk, Danish Tyre Import, Interskandinavisk Fiske Eksport, Danske Presses Fællesindkøbsforening, Valutakontrollen, Lee Autogummi, Skandinavisk Kaffe og Kakao Kompagni. Vejen har i dag en bymæssig karakter med store pakhuse og industribygninger. I dag er der både bolig og erhverv, både nyt og gammelt. Desuden fungerer vejen som tilkørsel til DFDS-terminalen for færgerne til Oslo.
Sådan kommer du til Dampfærgevej med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Lettere at komme til Dampfærgevej med appen!