Fortsæt til primært indhold

Vej til Dragstrup i Græsted-Gilleleje med Jernbane eller Bus?

Spørgsmål & svar

  • Hvilke Bus linjer standser nær Dragstrup?

    Disse Bus linjer standser nær Dragstrup: 363, 390R.

  • Hvilke Jernbane linjer standser nær Dragstrup?

    Disse Jernbane linjer standser nær Dragstrup: 940R.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Dragstrup i Græsted-Gilleleje

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Dragstrup i Græsted-Gilleleje, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Dragstrup på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Dragstrup i realtid.

Du kan tage til Dragstrup med Jernbane eller Bus. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 363, 390R Jernbane: 940R

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Dragstrup fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Dragstrup, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Græsted-Gilleleje, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Dragstrup, Græsted-Gilleleje

Nærmeste stationer til Dragstrup i Græsted-Gilleleje

Jernbane stationer tættest på Dragstrup i Græsted-Gilleleje

Lettere at komme til Dragstrup med appen!