Fortsæt til primært indhold

Vej til Dyvig i Nordborg med Bus eller Jernbane?

Se Dyvig, Nordborg på kortet

Dyvig kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Dyvig fra de vigtigste steder i Nordborg med offentlig transport

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Dyvig

Spørgsmål & svar

  • Hvilke Bus linjer standser nær Dyvig?

    Disse Bus linjer standser nær Dyvig: 223.

    Flere detaljer

Se Dyvig, Nordborg på kortet

Dyvig kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Dyvig i Nordborg

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Dyvig i Nordborg, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Dyvig på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Dyvig i realtid.

Du kan tage til Dyvig med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 223

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Dyvig fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Dyvig, hvilket er grunden til at over 930 millioner brugere, herunder brugere i Nordborg, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Dyvig, Nordborg
Dyvig, Nordborg Dyvig (tysk: Düwig) er en naturlig havn på Nordals, nogle få kilometer fra Nordborg. Dyvig ligger i det inderste af Stegsvig sammen med Mjels Vig. Dyvig var i mange år Nordborgs havn. Ganske vist kunne man sejle op ad Nordborg bæk til byen, men kun med meget små både. Dyvig kunne derimod besejles med større sejlskibe. I Dyvig er der bådehavn og værft. Nordborg roklub holder også til i Dyvig. Bådehavnen er særdeles populær blandt lystsejlere. Dyvig havn kan anløbes døgnet rundt, forudsat det er lyst og sigtbart. Der må kun sejles med en fart af max. 5 knob gennem det smalle løb i Stegsvig. I 2002 købte den danske skibsreder Hans Michael Jebsen Dyvig Kro, for i 2010 at bygge et nyt badehotel i gammel stil på grunden. Dyvig Badehotel med restauration har åbent hele året, bortset fra januar og februar.
Sådan kommer du til Dyvig med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Dyvig med appen!